Mama Destegi
85 görüntüleme
M
Melisa ..
12 Nisan 2026 19:47
Merhabalar oğlum üç aylık annesi sütüyle alt sınırda kilo alıyor doktor mama takviyesi başlamamızı söylemişti fakat oğlum asla biberonu kabul etmiyor kaşık biberonla da mamayı ağzından atıyor bir çok çeşit mamayı denedik hiçbirini almıyor eds sistemini de artık ağzında hissettiği için farklı bir hortum kabul etmiyor hatta meme reddine bile götürdü bu bizi yeni yeni toparlamaya başlıyoruz ne yapabilirim bana yardımcı olur musunuz
R
Rabia
12 Nisan 2026 20:31
Hangi biberonu kullanıyorsunuz? Biberon ucunun bedeni nedir? Akışı çok çok yavaşsa kabul etmiyor olabilir. Benim bebeğimde de aynı problem vardı ayına uygun ucu takınca içmeye beşladı
M
Melisa ..
12 Nisan 2026 20:39
Philips avent 2 numara ve lansinoh 2 numara
M
Melisa ..
12 Nisan 2026 20:39
Bizimki biberon agzına değdiği anda oyunoynuyor diliyle itiyor içmiyor . Hani içmeye baslasa ve akıs yavas diye devam etmese hemen degıstırcem
R
Rabia
12 Nisan 2026 21:00
Evet benim bebeğim de 2 numara başlıktan içemiyordu Biberon ucunu değiştirin. Sık sık teklif etmeyin bebeği de kendinizi de strese sokmayın acıktığında verin
M
Melisa ..
12 Nisan 2026 22:36
Evet benim bebeğim de 2 numara başlıktan içemiyordu Biberon ucunu değiştirin. Sık sık teklif etmeyin bebeği de kendinizi de strese sokmayın acıktığında verin
R
Rabia
12 Nisan 2026 22:37
3 aylık bebeğe kaç numara kullanayım