Mama Değişimi Nasıl Olmalı

105 görüntüleme
S

Selin E.

4 Ocak 2026 03:12
3 aylık kızımın gazı çok oluyor ve kakası çok koyu kıvamlı. Hipp organic combiotic olan mamayı kullanıyorum doğduğundan beri.anne sütü çok az. Mama öneriniz nedir ve değiştirirken neye dikkat etmeliyim?
G

Gdkmc

4 Ocak 2026 04:31
Sma optipro deneyebilirsiniz
Z

Zeynep

4 Ocak 2026 05:54
Bir öğünde ve günde toplam kaç cc veriyorsunuz mamayı. Bende onu kullanıyorum çok memnunum 2 ay 20 günı
Ebru K. .

Ebru K. ..

4 Ocak 2026 06:00
Ben de SMA kullanıyorum ve içeriğinden çok memnunum 🍼 Kızım Hipp ve Aptamil’i kabul etmediği için bu mamaya geçtik ✨ Geçiş yaparken 1 ölçek yeni mama ve 1 ölçek eski mama şeklinde yavaş yavaş ilerlemelisiniz 🥣 Bu şekilde 3 gün devam ettikten sonra tamamen yeni mamaya geçiş yapabilirsiniz 🌸 Bebişe şifa olsun 🐣💖
H

Hilal A.

4 Ocak 2026 06:29
oğlum da mama ile besleniyor sma confort kullanıyorduk laktozsuz ve gaz yapmıyor kolik bebekler için bi mama simdi doktorumuz optiproya gecebilirsin artık dedi yine kabız sorunumuz olmasın diye bende yarım yarım karışık veriyorum bir anda geçmedim diğerine
F

Fatma Ş. ..

4 Ocak 2026 07:20
Aynı mamayı kullaniyorduk, doğduğundan beri, yaklaşık1 yaşına kadar da kullandık, artan fiyatlardan dolayı,çok araştırdık hem kaliteli hemde fiyat olarak daha uygun olan Bebelac Gold a geçtik gayet memnunuz sorun olmadı.
R

Rabiye C. E.

4 Ocak 2026 08:31
Bizde 2 ay 10 günlüğüz günde kaç cc içiyor bebeğiniz yada bir seferde ne kadar içiyor bende Bebelac gold kullanıyorum ama gaz yaptı sanki değiştirmeyi düşünüyorum
S

Selin E.

4 Ocak 2026 08:32
Şu an 2-3 saate bir 90 ml içiyor yavaş yavaş arttırmaya çalışıyoruz
R

Rabiye C. E.

4 Ocak 2026 09:36
Bizimki120 içmek istiyor galiba oda gazını arttırdı fazla içince kusma vs yok ama anlayamadım
S

Selin E.

4 Ocak 2026 09:54
Bizimde 60 içerken bu kadar problemimiz yoktu. Mama miktarı arttıkça sanırım tolere edemedi problemler başladı.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir