Mama Değişimi

105 görüntüleme
G

Gül K. ..

25 Mayıs 2026 22:41
Bebeğim ilk 3 ay Aptamil kullandı aylık kilo alımı 800 du 4. Ayda hipp e geçtim 3 aydır 300 g alıyor Bebelac Gold a geçmeyi düşünüyorum fikirleriniz nelerdir kilo alımına desteği olduğunu söyleniyor
Tuba

Tuba

25 Mayıs 2026 22:45
Bebegim 8 aylık her mamayı denedim ama en berbatı bebelac tı yapmasıda sıkıntı topak oluyor 1ay hiç kilo almadı bebegim tabi herbebegin sindirimi farklı ama ben hiç memnun kalmadım birde şu var en son toplatılan mama bebelac seri nolarını kontrol etmeden almayın
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

25 Mayıs 2026 22:49
Sma kesinlikle yani 11 aylık kızım 12 ay diyince bırakacam bütün mamaları kuladım en iyiyisi bnece 5 aylıktı başladım
E

Ebru

25 Mayıs 2026 23:13
Hipp hafif bir mama kiloya cidden çok katkısı olmuyor. Biz yenidoğanda ona başladık arada sma aptamil golden goat da kullandık. Kilo alımının en yoğun olduğu mama aptamildi ama aşırı gaz yapmıştı bir de bu toplatma olaylarından sonra Hippe dönmüştük geri.
B

Beyza ..

25 Mayıs 2026 23:17
Ben de başta hipp kullandım ama kilo alımı çok azdı bide düşük kiloyla doğmuştu birazcık bebelac gold a geçtim 2 aydır şu an 3 aylık doğum kilosunun 2 katı , kusma yapmadı kabızlık yapmadı
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir