Mama Değişimi 👍🏻

77 görüntüleme
E

Elanur Ü.

30 Ocak 2026 19:28
Kızlar selam🌸 Bebeğim sma comfort kullanıyor. Mamasını değiştirmek istiyorum ama comfortun tadına yakın bir mama varmıdır? Yada yakın zamanda mama değiştirip reaksiyon gösteren oldu mu?
Emel C.

Emel C.

30 Ocak 2026 19:40
Sma dan bebelac Gold a geçtim çok kusturdu şuan normal bebelac kullanıyorum gayet doyuruculugu falan güzel kusma vs olmadı daha önce birçok marka denedim beğenmedi ama bebelactan memnunum suanlik
C

Cemile Ö.

30 Ocak 2026 20:31
Sma comforttan golden goata geçtik.Besleyici, gayet güzel yeşil kaka dışında bir şey olmadı. Mama değişikliği sonucu yeşil kaka genel olarak oluyor zaten. Bi sıkıntı yok
İ

İlkin D.

30 Ocak 2026 20:49
Sma comforttan sonra golden goat,hipp,aptamil prosyneo ve evolvia denedik kızım hepsine çok sıkıntılı reaksiyon gösterdi. Zaten yeni doğduğunda 1.5 ay kadar golden goat kullanmıştık gaz ve kabız yapmıştı aynısı oldu. Hipp te sürekli kustu. Aptamil prosyneo da sürekli gaz ve midesi gurul guruldu. Evolvia da fışkırtmalı çıkardı. Biz bu sebeple doktorumuza da danışarak sma comforta vicdan yapa yapa geri döndüm….
İ

İlkin D.

30 Ocak 2026 20:51
Ek olarak yapay zekaya mamaları karşılaştırmasını istedim içerik yönünden en yakın aptamil prosyneo yu söyledi sürekli. Ama gene de tam hidrolize olmadığı için içindeki laktoz( benim anladığım kadarıyla) kızım tolere edemedi.
E

Elanur Ü.

30 Ocak 2026 21:00
Ay benim de en büyük korkum huzursuz etmesi onu 😣

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir