Mama Değişikliği Sonrası Kaka Rengi

70 görüntüleme
B

Bahar K. ..

14 Temmuz 2025 19:16
3 aylık bir oğlum var.ilk andan itibaren sütüm gelmedi.hipp comb. Kullandım.doktır raporuyla evolvia rp 2 haftadır kullanıyorum.fakat organik oldugu için hippi de bırakmadım.5 öğün evolvia 3 öğün hipp kullanıyoruz.maamayı kullandığımız ilk hafta koyu yeşil gri gibiydi kaka rengi.smdi ise arada yeşil ile sarıyla karusık yapıyo.fajat kokusu cok kötü kakanın.büyük insan kakası gibi .kaka rengi notmale dönmeyecekmi.iki mama kullandıgom için mi öyle oluyo.
Nisa N. M.

Nisa N. M.

İlk ve Acil Bakım Teknikeri

14 Temmuz 2025 19:27
Gri kakanın doktora gösterilmesi gerektiğini normal olmadığını biliyorum. Ama sarı ve yeşil kakada sorun yok diyorlar genelde
B

Bahar K. ..

14 Temmuz 2025 19:33
Hep böylemi kalack rengi anlamadm
Defne K.

Defne K.

28 Temmuz 2025 02:21
Merhabalar bebeğimde alerji olduğu için tamamen evolvia mamaya geçtik 5 gündür kullanıyoruz bizde aynı kaka sorunu gri sarı ve kına yeşili şeklinde sizin durumunuz nasıl düzeldi mi ?
B

Bahar K. ..

28 Temmuz 2025 05:36
Merhabalar evet değişti.rengi tamamen sarıya döndü
B

Bahar K. ..

28 Temmuz 2025 05:36
Sanırım bebeğin alısma sürecinde o renk değişiklikleri yasanıyor.10 15 gün kadr sürdü bizde
Defne K.

Defne K.

28 Temmuz 2025 12:20
İnşallah öyledir baya kötü kokuyor birde insan ister istemez tedirgin oluyor mama sonrası oldu zaten
B

Bahar K. ..

28 Temmuz 2025 12:39
Aynen bizimkide kötü kokuyordu büyğk insan kakası gibi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir