Mama Değişikliği

167 görüntüleme
S

Sevil

7 Ağustos 2026 23:21
10 aylık kız bebek mama Hipp kullanıyoruz 7.5 kilo ve kilo almıyor mama değiştirip aptamile geçmek istiyorum bu konuda fikri olan veya bu durumu yaşayan anneler 🫠🫠🫠🫠
Tay

Tay

7 Ağustos 2026 23:54
Ben mama değişikliği yaparken başlıcagımdan 2olcek kullandıgma koyuyordum
S

Sevil

7 Ağustos 2026 23:55
Tay
Ben mama değişikliği yaparken başlıcagımdan 2olcek kullandıgma koyuyordum
Siz hangisini kullanıyordunuz neye geçtiniz birde iki mama karışık daha kötü yapmadı mı ama
Elif T.

Elif T.

8 Ağustos 2026 00:28
Merhaba bir ara SMA dan Aptamile geçtik kızım şuan 8 aylık doktorumuz direk vermemi söylemişti sonra tekrar Aptamilden SMA ya geçtik yine karıştırmadan direk vermiştim
.

.....

8 Ağustos 2026 00:30
Aptamil prosneyo çevremde bende onu kullanıyoruz şuan mama reddi yaşıyoruz ama bebgim severek yemişti
Tay

Tay

8 Ağustos 2026 00:31
Sevil
Siz hangisini kullanıyordunuz neye geçtiniz birde iki mama karışık daha kötü yapmadı mı ama
Ben Aptamil 40 çıkana kadar kullandım hatta kontörde obez bebek olan ilan etmişler di sonra sma geçtim ondada kabız oldu bıraktım sonra Bebelac kullandım onuda yarım bırakıyordu şimdi ise Mamamil gayet memnunum ama tabi bebeden bebeğe fark ediyor çünkü alerji olan var zaten onu 3gün için yada 1haftada belli oluyo
T

Tunahan ..

8 Ağustos 2026 00:51
merhaba biz hep hipp kullandık çok da memnun kaldık sindirimi çok rahat oldu ve gaz sorunu mama kaynaklı yaşamadık kilo alımı da gayet iyiydi
Hatice N.

Hatice N.

8 Ağustos 2026 01:47
Kilo hiç mi almıyor yoksa bir miktar da olsun alıyor mu ek gıda da veriyoruz ya sonuçta oyüzden merak ettim birde zaten bu aylarda 500-700 gram arası alması bekleniyor önemli olan kilo kaybetmemesi bence ben sindirim açısından hipp combiotic kullanıyorum onuda deneyebilirsiniz hem diğer mamalara göre tadından çok etkilenmez
S

Sevil

8 Ağustos 2026 09:21
Tunahan
merhaba biz hep hipp kullandık çok da memnun kaldık sindirimi çok rahat oldu ve gaz sorunu mama kaynaklı yaşamadık kilo alımı da gayet iyiydi
Bende hippten memnunum ne kabızlık ne gaz yaptı gerçekten güzel ama o kadar içemesine rağmen kiloyu etkilemiyor gibime geliyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir