Mama Değişikligi

208 görüntüleme
Z

Zeynep Y.

29 Haziran 2026 14:45
Arkadaşlar merhaba bebeğim 7 aylık oldu 5 buçuk aylıkken ek gıdaya başladık ve şükür ek gıda sürecimiz keyifli gidiyor yemeyi seviyor mama olarak hipp organic combiotic kullanıyordum fakat ek gıda alışverişi derken bütçem baya zorlanıyor Bebelac Golda geçiş yamayı düşünüyorum araştırmalarim doğrultusunda gerekli besin değerleri var ve oda combiotic gibi sindirimi kolay ve fiyatı daha uygun geçiş yapanlar veya kullananlar bilgi verebilir mi?
E

Ema

Premium Üye
29 Haziran 2026 15:55
Tasarrufu baska yerden yapmanızı tavsiye ederim. Cunku su an onunnicin en kıymetli sey mama
E

Eda D.

29 Haziran 2026 18:40
Benim bebeğim hiç emmedi hep mama prematüre de doğdu ilk önceleri aptamil kullandık sonra hipp döndük organik ek gıdalar hipp di tetagildi bizde çok zorlandık o dönem kendimize birşey alamıyorduk bezde vardı şimdi 20 aylık halen günde bir kere 210 ml iciyor biraz rahatladık şükür iyi araştırın derim çoğu bebelac ta toplatma kararı vardı
Esin Ü. .

Esin Ü. ..

3 Temmuz 2026 01:28
Bence hipp kullanmaya devam edin derim mama değişikliğinde kabızlık beğenmeme yada o mamaya alerji olabiliyor ben hiip kullanıyorumdum sonra aptamile geçtim alerji yaptı sürekli pişik olmaya başlayınca geri bıraktım
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir