Mama Değişikliği

91 görüntüleme
R

Rumeysa

1 Mayıs 2026 12:47
Merhabalar bebeğim 6 aylık emmiyor mama ile devam ediyoruz en başından beri aptamil conformil kullanıyorduk doktor önerisiyle mamadan mı bilmiyorum ama gazlı bir bebek değildi zaten ama bu serinin 2 numarası olmadığı için mecbur değişticez zaten bulması da sıkıntı sadece eczanelerde satılıyor doktor önerisiyle değişticektim ama randevuma 3 gün var bugün de eczaneler kapalı mama bulamıyorum almışken 2 numaraya geçiş yapıcam sizce aptamil pronutra nasıl ona geçeyim diye düşünüyorum marka değişikliği yapmak pek istemiyorum
A

Ayşenur K.

1 Mayıs 2026 13:17
Bizde kullandık komformil ben bebelac gold konfor kullandım bebeğim çok rahatladı öncesinde sma comfort , hip organik combiotik de kullandık bebelactan çok memnun kaldım bebeğim toparlandı kilo aldı eski gazlı bebekten eser yok ama ben gaz damlası preyotikte kullandım gaz damlası olarak gazomix çok iyi dört beş damla veriyordum
Selin E.

Selin E.

Premium Üye
1 Mayıs 2026 13:36
Sma comfort kullandım sonrasında optiproya geçtim. Başka markalarda denedik en memnun kaldığım sma oldu. Marketlerde her yerde satılıyor. Comfort özellikle gazlı bebekler için çok iyi oluyor. En uygun fiyatlısını ebebekte buldum bilginize
Ö

Özge C.

1 Mayıs 2026 14:36
Aptamil prosyneo da kullabilirsiniz bulması kolay güzel bir mama
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir