Mama Değişikliği

103 görüntüleme
C

Cemile K. ..

18 Şubat 2026 21:22
bebeğim 6.5 aylık aptamil pronutra 2 numaralı mama kullanıyorduk bizim aldığımızda sorun yoktu ama çoğunda bakteri çıktığı için değiştirmek istedim ve evolvia nutripro plus 2 numara aldım. elimde hâlâ açılmış 2 kutu aptamil mamadan var ve hem aptamili bitirip hem evolvaya nasıl geçmeliyim ve ayrıca iki mamayıda karıştırıp verebilir miyim mesela 6 ölçek mama hazırlıyorum şimdi 4 ölçek aptamilden 2 ölçek evolviadan hazırlasam bi sorun olurmuki
Fatma A. U.

Fatma A. U.

18 Şubat 2026 21:35
Bende karıştırmayın mamaları doğru bişey olacağını düşünmüyorum EVOLVİA mamayı bir deneyin önce bebeğiniz severse ondan devam edersiniz Aptamil için bişey diyemiyecem kullanmadım hiç
Kübra E. .

Kübra E. ..

18 Şubat 2026 21:37
Ben de yeni mamaya bu şekilde karıştırarak geçtim. Belki yenisinin tadını sevmezse diye risk almamak adına böyle yaptım. Yani bişey olacağını sanmıyorum.
E

Esma T.

18 Şubat 2026 21:39
Bugün bi doktor dinledim karıştırıp geçmek mantıklı olan demişti ama tabi yine siz bilirsiniz
İ

İlayda A.

18 Şubat 2026 23:05
Bebiste kabızlık ya da kusma olmaması için önce eski mamadan yüzde yetmiş beş yeniden yüzde yirmi beş dediğiniz gibi altı ölçek eski yeni ölçek dört kaşık üç gün böyle sonra yarı yarıya sonra tamamen yenisine geçmek mantıklı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir