Mama Değişikliği

80 görüntüleme
M

Meryem T.

28 Ocak 2026 08:52
Bebeğim reflüsü olan gazlı bir bebekti. Kilo alımı iyi olduğu için hiç ilaç kullanmadık. Şuan 9 aylık ek gıda bebeği ek gıdada iyi gidiyoruz güzel yiyor ama anne sütünü kendi sağlığım sebebiyle bir anda kesmek zorunda kaldık bu süre zarfında ayına uygun yazıyor diye aptamil pronutra 3 başlamış ailem. O da gaz yapıyor bebeğimde o sebeple aptamil 2 denedik ama asla kabul etmedi şimdi hipp 2 numara aldık. Bir anda eski mamayı kesip geçiş yapmak sorun olur mu tadını sevdi içiyor.
B

Büşra T.

28 Ocak 2026 09:16
Niye sorun olsun kı deneyerek bebegınız ıcın hangı mama iyiyse onu kullanırsınız
M

Meryem T.

28 Ocak 2026 09:26

Büşra Türker

Niye sorun olsun kı deneyerek bebegınız ıcın hangı mama iyiyse onu kullanırsınız

Sormak istediğim keskin geçiş yapmalı mıyız yoksa bunun bir yöntemi var mı bağırsak sağlığı için iki öğün eski mama bir öğün yeni mama sonra iki öğün yeni bir öğün eski gibi mi olmalı demek istedim
M

MK ..

28 Ocak 2026 10:06
Bebekten bebeğe değişir belki ama biz hippten direkt golden goata geçtik şükür sıkıntı olmadı doktorunuza danışabilisiniz
N

Naime Ç. N. ..

28 Ocak 2026 10:14
Benimde bebeğim 9 aylık dilimde hafif beyazlık kırmızılık var ve mamayı uyanıkken asla yemek istemiyor ne yapmalıyım
M

Meryem T.

28 Ocak 2026 10:18

Naime Çikot Nur

Benimde bebeğim 9 aylık dilimde hafif beyazlık kırmızılık var ve mamayı uyanıkken asla yemek istemiyor ne yapmalıyım

Dilindeki şey ne ile ilgilidir bilmiyorum ama benim bebeğimde kabul etmedi başta sonra ek gıdada sevdiği yoğurt var bir kaşık yoğurt iki üç kaşık mama vs derken alıştırmışlar bir de beni görmediği için mecbur kalmış içmiş. Ama hala kaşıkla içiyor mamayı asla biberon ucu tutmuyor suluktan biberondan su içiyor mama geldiğini anladığı anda kapatıyor ağzını açmıyor asla kaşıkla içiriyorum ben de ne yapayım bir de tatlarını beğenmiyorlar bazılarının bence iki numaradan bir kaşık aldı iki üç saat ağzına bişey sürmedi aç bekledi üç numara içirdim sonra

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir