Mama değişikliği

162 görüntüleme
M

Melike Y.

31 Mayıs 2025 09:08
Hocam merhaba 4 ay 22 günlük oğlum var. Doğduğu günden beri mama + anne sütü ile besleniyor. 1ay önceye kadar aptamil kullanıyorduk. Geceleri huzırsuzlanmaya bailadı. Doktorumuz mama değişikliği yaptı SMA optipro ya başladık. Gece hızırsuzluğu gitti fakat bu defa da kaka düzenimiz bozuldu. Normalde hergün en az 1 defa kaka yapıyordu. Önce 1 güm kaka yapıyor diğer gün yapmıyordu. 7 gün hiç kala yapmadı. Fitil kullandık. Macun kıvamında kakasını yaptı.
(4 ayın başında kakan sorunumuz başladı. Demire yeni başlamş tık. Mama dan diye düşündük. Mamayı SMA comfort işe değiştirdik. Gözlemliyoruz.)
Bu kadar uzun süre kaka yapması bir problem mi?
Mama dan değilse demir ilacından mı kaynaklı olabilir?
Yeterli beslenmesiği zamanda bu şekilde problemler olur mu?
Çok teşekkür ederim .
Hanımlar sizin bebekleriniz de böyle sıkıntılar oldu mu deneyimlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum😇
A

Aleyna E. Y.

31 Mayıs 2025 20:13
benim de kızım üç aylık benimde kaka sorunum vardı mamadan olma ihtimali ve emziriyorsan anneden de sorun geçebilir bence bi takip yaptır benim kızım on gün yapmamıştı fitil vermiştim instagram sayfasına bak derim canım orda kaç günde bir kaka sorun olmaz yazıyordu şifalar diliyorum
H

Hatice K.

3 Haziran 2025 09:06
Benimde bebeğim doğduğu günden beri mama ve anne sütü alıyor sma kullandık başta bizde de bu sıkıntılar oldu golden goatsa geçtik bazen gün aşırı bazen her gün yapıyor şimdi
İ

İpek

3 Haziran 2025 09:09
Hipp organic combiotic mamada probiyotik var bagirsaklarina iyi gelebilir biz hic gaz ve kaka sorunu yasamadik bu mamaya basladigimizdan beri
M

Melike Y.

28 Haziran 2025 08:18
Çok teşekkür ederim mama değişikliği yapmalıyım sanırım
B

Büşra T.

28 Haziran 2025 08:31
Bizde en başından beri hipp combiotic kullanıyoruz 9,5 aylık hiç sorun yaşamadık
B

Büşra T.

28 Haziran 2025 08:33
Sadece ilk doğduğunda götürdüğümüz doktorun verdiği yanlış damladan dolayı kabızlık yaşamıştık onda da metsil damla çok iyi gelmişti doktorunuza danışarak deneyebilirsiniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir