Mama Cc
84 görüntüleme
E
Eylül a.
24 Temmuz 2025 22:51
Mrb bebeğim bugün 3.ayını doldurdu günde 4 ya da 5 kez 150 cc mama ile besleniyor anne sütü hiç yok. Fazla mı ya da az mı bu ayda en fazla kaç cc yemeli bunla ilgili hiç net bilgiye ulaşamıyorm.dk 3400 şu an . Kilosu 5850
T
Tuğba Y. K. ..
24 Temmuz 2025 23:56
Şuan ki kilosu ve günde kaç öğün beslendiği önemli bence. Doktorumuz da aynısını soracaktır. 4 5 kez mama sayı olarak az miktar olarak da fazla geldi bana. 17 aylık oğlum 180 ml mama içiyor. Anne sütü hiç almasa bile 4 saatte bir beslenmesi lazım gece kendi kalkmadikca diye düşünüyorum ben öyle yaptım o aylarda. Mama ml hesabı da yapabilirsiniz. Doktorumuz bizim hesabı yaparken bebeğin kilosu × 150 = gün içinde icmesi gereken ml bunu da günde kaç kere beslenme yapıyorsa ona bölerek bi öğün kaç ml olacak onu verir size.
E
Eylül a.
25 Temmuz 2025 00:46
Tşkkr ederim öncelikle. Aslında daha az veriyordum ama uykuya dalamıyordu ve çok sık uyanıyordu sürekli aç gibiydi mamayı arttrdıktan sonra uykusu düzene girdi ama 110 cc den 150 ye çıkınca çok korkarak endişeli bir şekilde veriyorm sanki çok fazla gibi gelmişti bana . Ama sizin sylediğinz gibi hesap ediliyorsa normal o zaman