Mama Bırakma-süte Geçme

143 görüntüleme
B

Büşra K. ..

29 Ocak 2026 23:03
Arkadaşlar herkese merhaba kızım 23 aylık gece yatmadan önce 200 ml mama içerdi son çıkan haberlerden sonra mama vermeyi istemedim süt aldım kendi yaptığım bebe büskivisini de içine ekledim 3 gündür deniyorum ilk gün içti 2 gündür içmiyor aranızda bu durumu yaşayan var mı ne yapabilirim içmesi için
Betül �.

Betül ..

30 Ocak 2026 00:44
Çok sıklıkla bebek bisküvisi vermeyin kurt yapıyor
B

Büşra K. ..

30 Ocak 2026 00:55
Kendim yapıyorum Betül Hanım bebe büskivisini yine de kurt yapar mı
C

Cennet ..

30 Ocak 2026 01:04
Ben mamayı bıraktığım zaman akşam karnını güzelce doyuruyordum yatmadan önce de ayran veriyordum.
Betül �.

Betül ..

30 Ocak 2026 01:04

Büşra Kılıçaslan

Kendim yapıyorum Betül Hanım bebe büskivisini yine de kurt yapar mı

Pek zannetmiyorum ama yine de araştırmakta fayda var
B

Büşra K. ..

30 Ocak 2026 01:06

Cennet 💐

Ben mamayı bıraktığım zaman akşam karnını güzelce doyuruyordum yatmadan önce de ayran veriyordum.

Cennet Hanım bizde 6 aydır sulu gıda reddi var yani karnını doyuramıyorum
B

Büşra K. ..

30 Ocak 2026 01:07

Betül 🧸

Pek zannetmiyorum ama yine de araştırmakta fayda var

Teşekkür ederim Betül Hanım mutlaka araştıracağım
C

Cennet ..

30 Ocak 2026 01:35

Büşra Kılıçaslan

Cennet Hanım bizde 6 aydır sulu gıda reddi var yani karnını doyuramıyorum

Allah kolaylık versin 🌼 her bebeğin kendine özel bir sorunu oluyor mutlaka. Bende uyku konusunda hep sorun yaşıyordum. Kızım üç yaşında gündüz uyumuyor o halde gece uyutamıyorum. O uyusun diye uyumuş numarası yaparken ben uyuyakalıyorum. Ve kafam o kadar yorgun oluyor ki 10-15 dk sadece bomboş durmak istiyorum. Hiçbir şey yapmadan birşey düşünmeden..
B

Büşra K. ..

30 Ocak 2026 01:42

Cennet 💐

Allah kolaylık versin 🌼 her bebeğin kendine özel bir sorunu oluyor mutlaka. Bende uyku konusunda hep sorun yaşıyordum. Kızım üç yaşında gündüz uyumuyor o halde gece uyutamıyorum. O uyusun diye uyumuş numarası yaparken ben uyuyakalıyorum. Ve kafam o kadar yorgun oluyor ki 10-15 dk sadece bomboş durmak istiyorum. Hiçbir şey yapmadan birşey düşünmeden..

Aynen Cennet Hanım bi yarım saat sessizlik istiyorum etrafta ve beynimde Allah hepimize kolaylık versin 🌸
C

Cennet ..

30 Ocak 2026 01:45
O kadar haklısınız ki. Ben sizin sadece iki yaşındaki bebeğiniz var sanıyordum biraz önce başka bir konuda gördüm küçük bebeğinizde olduğunu. Benimde iki aylık bir bebeğim daha var. Kızım bebeğe zarar vermiyor ama tam uyuduğunda öpmek istiyor hayır desem bebeği ondan kıskandığımı düşünecek evet desem bebek uyanıyor öpünce. Bazen arada sen benimle ilgilenmiyorsun hep bebekle ilgileniyorsun diyor üzülüyorum. Şaştım artık nasıl davranacağımı.
B

Büşra K. ..

30 Ocak 2026 09:36

Cennet 💐

O kadar haklısınız ki. Ben sizin sadece iki yaşındaki bebeğiniz var sanıyordum biraz önce başka bir konuda gördüm küçük bebeğinizde olduğunu. Benimde iki aylık bir bebeğim daha var. Kızım bebeğe zarar vermiyor ama tam uyuduğunda öpmek istiyor hayır desem bebeği ondan kıskandığımı düşünecek evet desem bebek uyanıyor öpünce. Bazen arada sen benimle ilgilenmiyorsun hep bebekle ilgileniyorsun diyor üzülüyorum. Şaştım artık nasıl davranacağımı.

Aynı durumdayım her işimi gece yapıyorum büyük kızıma vakit ayırmak için hayırlısıyla büyüselerdi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir