Mama- Biberon Reddi
82 görüntüleme
H
Hatice A. T.
18 Haziran 2025 10:10
Bebeğime anne sütü yanında mama da veriyorum, şuan 78 günlük son haftalarda biberonu hemen tutmuyordu ağzında geveliyordu ama tutunca güzelce içiyordu mamasını. Son 3-4 gündür biberonu verince ağlamaya başlıyor mamayı yemiyor, kaşık biberon da denedim yemiyor başka biberon de denedim istemiyor. Ama aç olduğuna eminim ve sütüm çok yetersiz. Bu yüzden ne düzgün uyuyor ne de huzurlu maması en başından beri kullandığımız mama, sma comfort ne yapabilirim zaten düşük kilolu doğdu daha da zayıflamasından veya kilo alımının durmasından korkuyorum
H
Hatice A. T.
18 Haziran 2025 10:15
Bebeğim 36+2de gelişim geriliği nedeniyle 2100 gr, 42 cm olarak doğdu, hiç yoğun bakım ünitesinde kalmadı, genel kontrollerde hep normal değerlendirildi. Şimdi ise 78 günlük 3800 gr ve 54 cm
D
Dilek K.
18 Haziran 2025 11:30
Hatice hanım belkide bebisiniz memeyi tercih ediyordur ne güzel işte bence mutlu olun☺️ bazı bebisler tam tersini istiyor ve anneleri çok üzülüyor. Sutunuzu tercih eden bu bebişi daha sık emzirip hem emzirme ardına 5dk sağım yaparsanız bir iki hafta içinde sütünüz inanılmaz artar emin olun. Ve bol su. Dilerseniz emzirme kampini da deneyin. Ben denedim ve çok faydasını gördüm inşallah bebisiniz memenizden hiç düşmez darısı başıma 😂
H
Hatice A. T.
18 Haziran 2025 11:33
Memeyi güzel emmeye başlıyor ama süt bitince çok huzursuz oluyor yüne ağlıyor, doymadığı için ben de üzülüyorum. Keşke dediğiniz gibi olsa, sağım yapıyorum süt arttırıcı çaylar vs deniyorum ama suyu hiç düzenli ve fazla içemedim, yine dikkat etmeye çalışıyorum umarım artar sütüm mamaya hiç gerek kalmaz 😊 emzirme kampını duymadım bilgi verir misiniz nasıl ulaşacağım