Mama Beslenme

148 görüntüleme
N

Nazlı A.

3 Haziran 2026 01:59
Bebeğime Holle 1 inek sütü kullanıyorduk sonra keçi sütlüye geçtik fakat verdiğimiz bir kaç zamandır kusmalarıı başladı bana güzel bir mama önerebilirmisiniz gaz yapmayan kabızlık kusma yapmayan acaba
S

Sultan K.

3 Haziran 2026 03:03
Bebelac gold
S

Sedef I.

Premium Üye
3 Haziran 2026 03:43
sma comfort
Gözde H. A.

Gözde H. A.

3 Haziran 2026 04:02
Baby goat
G

Gülcan Ş.

3 Haziran 2026 08:10
Her bebekte farklılık gösterir mama denemeden bebeğini gözlemlemeden mama önermek doğru degıl mesela ben hala bulamadım hipp kabızlık ve tok tutmuyordu aptamil pronutra kabız etti prosyneo tadında acımsılık vardı bebegım içemedi bebelac kabızlık ve gaz yaptı sma comfort kullandım sevdi içti ama kilo alamıyor suan 1 yaşına girecek haftaya sma comfortu bir aydır içemiyor dün bebelac gold aldım onu da almak istemiyor yani denemeniz lazım sayamadığım denedgım olmayan bir kaç mama daha var
L

Lale

3 Haziran 2026 12:34
Doğduğundan beri aptamil pronutra kullanıyorum sindirimi kolay gaz yapmıyor ben memnun kaldım ancak bebekten bebeğe değişiyor yinede. Hastahanede pronutra başlamıştık sarılık olmaması için. Şuan 4 aylık annesütü+mama alıyor
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir