Mama Baslamalı Mıyım
73 görüntüleme
S
Saliha N.
15 Nisan 2026 00:30
Bebegım 35+4 haftalık 2300 gr dogdu 10 gun kuvezde hava desteği aldı suan 2 ay 10 günlük oldu ve güncel 4100 kg . Bebegım ıstahlı bır bebek onceden hem sagım hem emzırıyordum hep anne sütü ile besledım fakat bu aralar bebgım doymuyor gıbı hıssedıyorum ıkı memeyı emıyor ve hala aranıyor sagım yapayım dıyorum sütüm 30-50 cc arası cıkıyor o da emzırmemiş olursam :( artık yetemıyor gıbı hıssedıyorum mama başlamalı mıyım ?
F
Filiz Ç.
15 Nisan 2026 01:21
Doktor a danışmadan başlamayın bence ayrıca bezinden de anlarsınız ıslaklığından

Yeter A.
15 Nisan 2026 01:27
Sütünün yetmediğini düşünüyorsanız yetmiyordur bence .Yanı annelik iç güdünüze güvenın bı doktor kontrolu yapın ve mama başlatır dıye düşünüyorum. Bizde aynı süreçten gectık cünkü doyma konusunda hep içim rahat dgeıkdı ve kilo alımı azdı zaten. Ilk aylar gelişimin en hizli olduğu aylar. Kontrole götürdüm mama verdikten sonra toparlandı bebegım
N
Nurdan M.
15 Nisan 2026 02:04
İçiyor ki sütünüz o seviyede kalıyor ki o sadece makinenin çekebildiği çocuk daha iyi çekiyordur ama endişe etmeyin bence kilo alımı varsa zaten doyuyordur