Mama Alerjisi Olabilir mi?

61 görüntüleme
B

Berrin D.

17 Haziran 2025 02:37
Bebeğim 3 ay 20 günlük. 2 aylık olduktan sonra vücudu hassaslasmaya basladı sanki kucağımıza aldığımızda tuttugumuz yerler kızarıyor sonra kendiliğinden yavaşça geçiyor. Bazı günler uzanmayı hiç istemiyor mama içmek için ya da memeden emmek için bile kucakta uzanmıyor ağlıyor kucagımıza alıp dik tuttugumuzda susuyor. Son zamanlarda çok kusmaya basladı çürüterek kusuyor ama çok fazla kusuyor. Burun tıkanıklığı biraz oluyor burnunda sümükler kuruyor serum fiz. Sıkınca düzeliyor yaşadığımız yer biraz kuru. Gün içinde hapşırıyor ara ara. Kakasında kanlı kakaya rastlamadım ama ara ara sümüksü kaka görüyorum. Hırıltı her zaman olmuyor sadece gece emmek için uyandığında oluyor. Hem anne sütü hem mama veriyorum keçi sütlü mama kullanıyoruz (golden goat) mamayı mı değiştirmeliyim ne yapabilirim bu konuda?
H

Hatice P.

17 Haziran 2025 04:38
Bebeğiniz de reflü olabilir. Yatınca ağlaması bu yüzden oluyor. Birde kusma eklenmiş. Doktorunuza sorun isterseniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir