Mama
94 görüntüleme
L
Lara E.
19 Haziran 2026 01:27
Bebeğim 4aylik ve meme almıyor artık doktorumu mama verebilirsin dedi kc CC mama verebilirim
S
Sena S.
19 Haziran 2026 01:42
En iyisi deneyerek bulmak benim bebeğim az ama sık beslenen bir bebek hiç bir zaman bi oturuşta 150 ml içmedi 11 aylık şu an. Bakıyorum bazı bebekler 200 ml falan içiyor hatta daha fazla. Ayınıza göre 90 veya 120 teklif edin içişine göre azaltır çoğaltırsınız az içerse aç kalıyor diye düşünmeyin sık teklif edin mamayı baktınız biberon bitti ağlıyor doymamış ekleme yaparsınız
A
Ays
19 Haziran 2026 12:05
Mamaya göre de değişiyor benim kullandıgım mamada 2 aylık bebeğim 120 cc içiyor.Doyurmadığı için o kadar veriyorum,gaz kabız sıkıntısı yaşatmadığı için değiştirmiyorum.Mamaların arkasında yazar ayına göre ne kadar verilmesi gerektiği,verilecek miktarı verin doymazsa zaten çok ağlar eklersiniz veya çok gelir kendisi bırakır veya kusar fazlasını.Ona göre ilerlersiniz
B
Beril Ö. İ.
19 Haziran 2026 12:25
Ben doğumdan itibaren meme + mama veriyorum. Mama bebeğin boyuna kilosuna göre hesaplanması gerekiyor diye biliyorum doktorunuz hesaplayıp söylerse daha iyi olur. Çünkü anne sütü kadar kolay sindirilmediği için böbrekleri yorabiliyor fazlası
Yükleniyor...