Mama

108 görüntüleme
A

Ays

18 Haziran 2026 11:27
0-3 ay arası bebeklerinize kaç cc mama veriyorsunuz acaba ? Ben 4 saatte bir 120 cc veriyorum hipp marka çok mu bilemedim
G

Gülşah S.

Premium Üye
18 Haziran 2026 11:32
Merhaba 0-3 ay arası 60 cc falan içiyordu

Şuanda 7 ay olcak gece 120 içiyor gündüz 90cc. Ama 4 saatte bir değil 2-3 saatte bir
A

Ayse A.

18 Haziran 2026 13:08
Benimkide 6 aylik oldu bugun anne sutu mama ilerliyoruz 120 iciyor ama oda 3 4 saate zorla belki günde 2 defa yada 3 defa içmiyor
H

Hatice D.

18 Haziran 2026 22:05
Ayse Alan
Benimkide 6 aylik oldu bugun anne sutu mama ilerliyoruz 120 iciyor ama oda 3 4 saate zorla belki günde 2 defa yada 3 defa içmiyor
Anne sütü ve mamayı nasıl birlikte ilerletiyorsunuz? Benim bebeğim de 6 aylık mamaya alışınca mememi reddetmeye başladı
A

Aslıhan G.

18 Haziran 2026 22:34
5-6 aylıkken o kadar içiyordu 😅 içebiliyorsa içsin tabi sonrasında gaz hazımsızlık kusma vs yaşamıyorsa problem yok
A

Ays

18 Haziran 2026 22:39
Aslıhan Giray
5-6 aylıkken o kadar içiyordu 😅 içebiliyorsa içsin tabi sonrasında gaz hazımsızlık kusma vs yaşamıyorsa problem yok
İçebiliyor valla yazdıklarınızın hiçbirini de yaşamıyoruz çok şükür.2 aylık bebeğim doktorumuz ne kadar alabiliyorsa o kadar alsın dedi ama bana fazla geldi bilemedim bi türlü içimi rahatlatamıyorum
A

Aslıhan G.

18 Haziran 2026 22:40
Ays
İçebiliyor valla yazdıklarınızın hiçbirini de yaşamıyoruz çok şükür.2 aylık bebeğim doktorumuz ne kadar alabiliyorsa o kadar alsın dedi ama bana fazla geldi bilemedim bi türlü içimi rahatlatamıyorum
Bencede ne kadar içiyorsa içsin bizede doktorumuz hep öyle derdi bebek istemediği yerde iter zaten ya da ağzından fazlalığı çıkarır derdi . Yazdığım problemler yoksa hiç endişe etmeyin :)
A

Ayse A.

18 Haziran 2026 23:23
Hatice Demir
Anne sütü ve mamayı nasıl birlikte ilerletiyorsunuz? Benim bebeğim de 6 aylık mamaya alışınca mememi reddetmeye başladı
O red edecek ben oyle oldugu zaman hep geceleri emzirdim ama yinede sen red ediyorsa cok ısrara etme birak mama yesin suan ben oyle durumdayimki sana anlatamam yani takılma bosver bak suan ne mama sağlık yiyor ne beni emiyor sen hazır suan yiyorken ver gitsin hic kısma ama dikkat et kusarsa fazladır yoksa ancak doyuyordur 6 aylik olduk iki aydır kilo alımı durdu yani ben suan ki aklım olsa meme reddi etti uğraşmazdım yada mama istemdi birakirdim simdi ne meme yetiyor ne mama okadar agliyorki ek gıda geçtik 7 mama aldik acaba yermi diye ağzını yara yani uzun oldu ama rahat ol ver gitsin
H

Hatice D.

18 Haziran 2026 23:30
Ayse Alan
O red edecek ben oyle oldugu zaman hep geceleri emzirdim ama yinede sen red ediyorsa cok ısrara etme birak mama yesin suan ben oyle durumdayimki sana anlatamam yani takılma bosver bak suan ne mama sağlık yiyor ne beni emiyor sen hazır suan yiyorken ver gitsin hic kısma ama dikkat et kusarsa fazladır yoksa ancak doyuyordur 6 aylik olduk iki aydır kilo alımı durdu yani ben suan ki aklım olsa meme reddi etti uğraşmazdım yada mama istemdi birakirdim simdi ne meme yetiyor ne mama okadar agliyorki ek gıda geçtik 7 mama aldik acaba yermi diye ağzını yara yani uzun oldu ama rahat ol ver gitsin
Hadi yaa çok üzüldüm 梁 ben de emzirme danışmanlarına gidiyorum hangisi çare olursa diye en son gittiği yere kadar sütümü sağıp vermeye karar verdim 
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir