Mama

121 görüntüleme
B

Büşra

4 Haziran 2026 23:30
Bebeğim 8 aylık yaklaşık 3 aydır Bebelac kullanıyoruz ta ki 2 hafta öncesine kadar artık mama içmek istemiyor gibi her beslememde 120cc bile içemiyor biberon başlığı da değiştim 4 numara ama hala aynı
E

Esra A.

4 Haziran 2026 23:33
Diş çıkardı mı acaba
B

Büşra

4 Haziran 2026 23:33
Esra Akçay
Diş çıkardı mı acaba
Alt iki dişi 6 aylıkken çıktı
E

Esra A.

4 Haziran 2026 23:37
Benim bebeğim de 9 aylı ilk dişleri çıktığı zaman bu sorunları yaşamıştık onun için sordum. Mama içmek istemiyordu sevmiyor diye düşündük iştahı yokmuş aslında. 2 3 hafta öncesine kadar 120 içiyordu daha yeni 150 içmeye başladı bazen 120 de kalıyor. Çok hareketlendi ilgisi dağılınca bırakıyor mamayı
B

Büşra

4 Haziran 2026 23:39
Esra Akçay
Benim bebeğim de 9 aylı ilk dişleri çıktığı zaman bu sorunları yaşamıştık onun için sordum. Mama içmek istemiyordu sevmiyor diye düşündük iştahı yokmuş aslında. 2 3 hafta öncesine kadar 120 içiyordu daha yeni 150 içmeye başladı bazen 120 de kalıyor. Çok hareketlendi ilgisi dağılınca bırakıyor mamayı
Nasıl devam ediyorsunuz şu an peki
E

Esra A.

4 Haziran 2026 23:41
Günde 3 kere ekgıda teklif ediyorum. Bazen yiyor bazen asla yemiyor. 5 kere de 150 ml mama yapıyorum. Son 2 haftadır aşırı hareketlendi açlığını bastıracak kadar içip bırakıyor yarım saat sonra tekrar teklif ediyorum içmezse zorlamıyorum doktorumuzda zorlamayın demişti kilo alımı iyi olduğu için
B

Büşra

4 Haziran 2026 23:44
Esra Akçay
Günde 3 kere ekgıda teklif ediyorum. Bazen yiyor bazen asla yemiyor. 5 kere de 150 ml mama yapıyorum. Son 2 haftadır aşırı hareketlendi açlığını bastıracak kadar içip bırakıyor yarım saat sonra tekrar teklif ediyorum içmezse zorlamıyorum doktorumuzda zorlamayın demişti kilo alımı iyi olduğu için
Birde böyle gece sık sık uyanmalarınız oldu mu sizinde emziğini ağına geri verdiğimde susuyor uyuyor 2 saatte bi falan gece böyle sizde de oldu mu
E

Esra A.

4 Haziran 2026 23:45
7 aylıkken alt iki dişimiz çıktığında olmuştu mızırdanıyordu ağlar gibi gözleri kapalı emziği verince geri uyuyordu
Göktenur B.

Göktenur B.

4 Haziran 2026 23:48
Büşra
Birde böyle gece sık sık uyanmalarınız oldu mu sizinde emziğini ağına geri verdiğimde susuyor uyuyor 2 saatte bi falan gece böyle sizde de oldu mu
Uyanma konusunda biz de 8. Ay itibariyle geceleri bazen 1 saate bir bazen 2 saate bir uyanmaya başladık aç değil uyuyor aslında sadece biraz mızırdanıp geri dalıyor aslında uyku düzeni var uyuduğu ve uyandığı saat hep aynı ama geceleri husursuz son 1 aydır 3 saat aralıksız uyuduğumu hatırlamıyorum
B

Büşra

4 Haziran 2026 23:49
Göktenur Bektaş
Uyanma konusunda biz de 8. Ay itibariyle geceleri bazen 1 saate bir bazen 2 saate bir uyanmaya başladık aç değil uyuyor aslında sadece biraz mızırdanıp geri dalıyor aslında uyku düzeni var uyuduğu ve uyandığı saat hep aynı ama geceleri husursuz son 1 aydır 3 saat aralıksız uyuduğumu hatırlamıyorum
Aynı şekilde bizde nasıl geçecek ne zaman geçer bilmiyorum
🧸Ebru K. �.

Ebru K. ..

4 Haziran 2026 23:50
Ek gıda aldığı için mamayı az içe biliyor
Göktenur B.

Göktenur B.

4 Haziran 2026 23:54
Büşra
Aynı şekilde bizde nasıl geçecek ne zaman geçer bilmiyorum
İllaki geçiyor ama psikolojik olarak da bedenende aşırı yorgunum artık diş çıkarma sürecimiz de bile böyle olmadık emziren bir anneyim gündüzleri bu kadar çok aramıyor memeyi geceleri illaki emerek sakinleşmek istiyor eşimde destek olmak istiyor ama sadece bende sakinleşiyor ek gıda dönemimiz artık tam anlamıyla oturduğu için artık sadece alışkanlıktan dolayı uyandığını düşünüyorum buda çok yoruyor
B

Büşra

4 Haziran 2026 23:56
Göktenur Bektaş
İllaki geçiyor ama psikolojik olarak da bedenende aşırı yorgunum artık diş çıkarma sürecimiz de bile böyle olmadık emziren bir anneyim gündüzleri bu kadar çok aramıyor memeyi geceleri illaki emerek sakinleşmek istiyor eşimde destek olmak istiyor ama sadece bende sakinleşiyor ek gıda dönemimiz artık tam anlamıyla oturduğu için artık sadece alışkanlıktan dolayı uyandığını düşünüyorum buda çok yoruyor
İnşallah çabucak geçer bu zamanlar bi yandan da bunlar geçici o da bir daha bu zamanlarına dönemiycek diye avutuyorum kendimi yoksa kendimle başbaşa kaldığımda yorulduğumu daha çok hissediyorum
A

Aslıhan G.

5 Haziran 2026 00:20
Merhaba , bizde de durum aynıydı 8. Ay ile birlikte uykular haram oldu . Taa ki 10. Aya girene kadar . Ve dediğiniz gibi mamaya karşı ilgisi azalmıştı 3 ana öğün ek gıdaya geçerek desteklemiştim . Şuan 10 ay 21 günlük asla mama almıyor doktoru da herşeyi yediği için kilo alımıda iyi olduğu için hiç zorlama 3 ana 2 ara öğün devam et dedi . Şuan bu şekildeyiz hiç bir problem de yok . Lifli gıdaları arttırdım kabızlık olmaması adına sadece
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir