Mama

70 görüntüleme
Tuba

Tuba

2 Haziran 2026 15:42
Merhabalar bebegime 4 aylıkken alerji teşhisi kondu normal mamayı bırakıp evolvia rp ye geçtik şuan 9aylık oldu ve alerjisinin olmadıgı farkedildi elimde 5 kutu evolvia rp 2 mama var ihtiyacı olana gönderebilirim
Elvan C.

Elvan C.

2 Haziran 2026 16:10
Merhaba alerjı tanısı konulup sonradan nasıl olmadığı fark ediliyor? Bilgi verirseniz sevinirim 🌸
Tuba

Tuba

2 Haziran 2026 16:19
Elvan Cengiz
Merhaba alerjı tanısı konulup sonradan nasıl olmadığı fark ediliyor? Bilgi verirseniz sevinirim 🌸
Kusma ve [2.ayda](2.ayda) başlayan mukuslu kaka vardı doktora gittigimizde kaka tahlili istedi çıkan sonuçla kan kaçagı var gastroentrolojiye gidiceksin süt ve süt ürünlerine alerjisi var denildi. Gittik eski kaka tahliline bakıp mama için rapor çıkardı direkt 2. Gidişimizdede kan tahlili baktı kan sonucu için tekrar gittik artık bana gelmeyin diyete devam 1 yaşında alerji bölümüne gidiceksiniz dedi çıkan sonucu saglık ocagı hekimine gösterdim bişi yokki dedi boşuna diyet ve o mamayı kullanma dedi ve aynı şeyleri çocuk doktoruda söyledi 2ayımızı çaldılar 2ay gram bile almadık son 3aydır herşeyi veriyorum hiç bir sıkıntı yok
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir