Mama

92 görüntüleme
D

Damla Ö.

14 Şubat 2026 11:30
Merhaba bebeğim 55 günlük Hipp Combiotic mama kullanıyoruz 2 saatte bir 60 cc olacak şekilde uzun uyuduysa 90 cc veriyoruz. Ancak 1 buçuk saat olunca ağlayarak uyanıyor ve mamayı verince ağlama duruyor sizce mama mı doyurmuyor? Miktar mı az geliyor? Yoksa biz bebeğin ağlamasını baştan beri acıkmaya mı yorduk? Bu arada deneyimlemiş olduğunuz mamalardan öneride bulunursanız sevinirim
G

Gülcan Ş.

14 Şubat 2026 11:39
Hipp mama bizde kabızık ve kusma yaptı sonra mamayı degıstırnce anladım aslında bebegım hıc doymuyormuş normalde 3 saate bir mama vermek gerekırdı ama ben bebegım saat başı ağladığı için 40 yada 60 cc verıyordum mamayı degıstırınce kızım bir süre geceleri 2 yada 3 saat kesıntısız uyuyordu
D

Damla Ö.

14 Şubat 2026 11:49
Hangi mamayı kullaniyorsunuz acaba @Gülcan Şahan
G

Gülcan Ş.

14 Şubat 2026 12:45
Daha bu sabaha kadar aptamil pronutra kullandım aşşırı kötü kokuyordu en son aldıklarım onu degıstırıp mamamil aldım az önce
E

Ecem ..

18 Şubat 2026 00:53
55 günlük bir bebek 2-3 saatte acıkır zaten bu cok normal bebegınızın kılosuyla verdınız mama yeterlımı onu karsılastırın bence az da verıyo olabılırsınız bende hipp kullanıyorum gayet yeterli doyurucu
S

Sema B.

18 Şubat 2026 09:15
Mama miktarı az geliyor olabilir, 60 yapacağınıza 90 yapın deneyin bakın içiyor mu, eğer içiyorsa artırırsınız biz öyle anladık mamanın az geldiğini. Bazen 100 yapıyoruz 80 içiyor. Bazen 60 yetiyor, bazen 110, böyle böyle değişiyor. Evolvia mama kullanıyorum aptamilden geçtik 6 gün oldu çok da iyi oldu gözlemime göre. (Bebeğim 52 günlük)

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir