Mama
113 görüntüleme
D
D.ünal
3 Şubat 2026 00:50
Bebeğim 5 aylık anne sütü ile duymadığı için mamaya başlamak zorunda kaldım bugün bebelak aldım bir iki alıp bırakıyor ve midesi bulanıyor SMA da toplandığı için ne alacağımı bilemedim Aptamil ve hip de de sorun olduğunu söylüyor lar kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim hangi mamayı önerirsiniz
E
Ece U.
3 Şubat 2026 01:07
Ben golden goat kullanıyordum bebeğime çokta memnundum sadece keçi sütlü olduğu için kakası çok fena kokuyordu bı arkadaşım Aptamil verdiği için şuan Aptamil kullanıyorum bitince golden goattan devam
D
D.ünal
3 Şubat 2026 01:10
Ben golden goat kullanıyordum bebeğime çokta memnundum sadece keçi sütlü olduğu için kakası çok fena kokuyordu bı arkadaşım Aptamil verdiği için şuan Aptamil kullanıyorum bitince golden goattan devam
Peki Aptamil de raftan kaldırılacğı söyleniyor o yüzden çok kararsız kaldım bende 4 yıl önce kızıma Aptamil kullandım ama şu an güvenmekte güçlük çekiyorum
E
Ece U.
3 Şubat 2026 01:19
Ya şöyle Aptamil bence mamada kendini yeterince kanıtlamış bi marka tabiki herkesin görüşü farklı olabilir benim bebeğimde doygunluk hissi Aptamilde daha iyi gözlemledigim kadarıyla ama kabız yapacak diye de aklım çıkıyor 🙂 golden goat hiç gaz yapmadi kabızlık yapmadı Aptamilin içine 1 çay kaşığı zeytinyağı koyarak bu krizi de yönetiyorum 🙂 inanın anne içgüdüsü her şeydir 🙂 siz bebeğinize hangi mamanın iyi geleceğini bilirsiniz benim sütüm çok çok az mesela 4 buçuk aylık kızım yanı bı an önce ek gıdaya başlamayı iple çekiyorum ne süt var zaten mama desen istemeye istemeye verdim yani anneler olarak tek rahat günümüz yok 🙂
D
D.ünal
3 Şubat 2026 01:34
Evet çok haklısınız benim bebeğim de 5 aylık doymadığı için anne sütüne destek olarak kullanacağım ek gıda olarak da çok az tattiriyorum yarın Bebelac tekrar bı deniyeyim yine içmezise Aptamil deneyeyim
T
Tuğba T.
3 Şubat 2026 01:41
Ben holle marka kullanıyordum o da keçi sütlü ve organikti ben de çok memnundum