Mama
74 görüntüleme
T
Tuğçe
15 Ocak 2026 07:42
Merhabalar, bebeğim 6ay 15günlük 15-20 gündür sadece mamayla besleniyor ilk başta alışması kolay olsun diye golden goat başladık anne sütüne yakın olduğunu duymuştum ama 3günde bir kutu mama kullanıyoruz eczanelerde vs bulmak da zormuş meğer bu mamayı 4kutu aldım 15gün dayanmadı kullanıp memnun kaldığınız bir mama var mı? Temiz içerikli ve tedariği kolay olan?
G
Gdkmc
15 Ocak 2026 08:04
Hipp deneyin, golden goat e bebekte var

Fehime Y.
15 Ocak 2026 08:05
Hipp kullanıyoruz tat olarak anne sütüne en yakın tat ve şeker içermeyen tek mama olduğunu söylemişti doktorumuz her Migros’ta da mevcut biz oldukça memnunuz aptamil hem çok gaz yapmıştı bizde hemde şekerli hipp içerik olarak da daha dolu olan bir mama
T
Tuğçe
15 Ocak 2026 08:07
Evet ebebekte var ama maalesef biz ilçede yaşıyoruz kargoyla geliyor hem teslimat çok geç oluyor ptt çünkü hemde geçen sefer mama kutusu patlamak üzere geldi muhtemelen tekmelemişler metal kutu yamulmuş 🤦🏽♀️ hipp öneriniz için teşekkür ederim
T
Tuğçe
15 Ocak 2026 08:10
Bebeğim ilk doğduğunda aptamil verelim dedik sütüm gelene kadar bir iki sefer aldı sonra sütüm gelince bıraktık tekrar vermek isteyince almadı sevmedi sanırım hipp deneyebiliriz teşekkürler
G
Gülcan Ş.
15 Ocak 2026 09:15
Mama bebekten bebeğe değişen birşey bu güne kadar mama hipp aptamil oldu aptamil her markete var hipp bize kabızlık kusma yaptı sma comfort ishal yaptı şuan aptamil pronutra kullanıyorum oda şuan ishal edıyor mama degısıklıgınden dolayı mı başka bir sebep mi bilmiyorum
T
Tuğçe
15 Ocak 2026 09:32
Bilgi için teşekkür ederim