Mama
126 görüntüleme
Y
Yasemin G.
20 Kasım 2025 21:23
Merhaba5 aylık bebeğime mama değişikliği yaptım şuan mama reddi yaşıyorum eski mamasını da yemiyor ne yapmam lazım başına gelen var mı lütfen yardım edin
G
Gdkmc
21 Kasım 2025 04:19
Merhaba benim bebeğimde5 aylıkken mamaya geçtim bu süreçte 3 4 mama denedim hepsini de almıyormuş gibi yaptı biberonu eliyle ağzıyla reddediyordu . Ebe iyice acıkana kadar beklememi söyledi ve ben emzik veriyordum emdiği an yavaş yavaş çekip biberonu tutturuyordum böyle böyle alıştırdım hala arada yapıyor aynı yöntemi deniyorum
D
Duygu D.
22 Kasım 2025 16:29
Benim kızım doğduğundan beri ne meme emdi ne mama içti. Çok ağlardım bakamıyorum galiba ben buna diye. Doktora sorduğumda biberon ucu çok yavaş geliyosa sıkılıyodur ondan içmiyodur dedi evet biraz iğneyle deldim içti ama 2 hafta sonra (5aylıkken) hiç ama hiç içmiyodu bi tanıdığımız içine bişeyler ekle tadını sevsin demişti bende kulak vermemiştim zaten mama içiyo bide içine ne eklicem diye ama bigün 10 cc bile içmedi 24 saat boyunca bezleri kupkuruydu artık bişey olacak diye korktum içine kaşık maması koydum içtikçe içti içtikçe içti çocuğum doydu. Daha sonra ne zaman mama içmek istemese içine 1 çay kaşığı pekmez koyarım hemen içer. Sizde bi deneyin bişey kaybetmezsiniz. Birde kızıma yurtdışından dahil her mamayı denedim ama en çok bebelac goldu sevdi annelerin hep en son tercihi oluyo ama ben kime tavsiye etsem bebekleri sevdi.
Y
Yasemin G.
22 Kasım 2025 22:10
Normal mamasının içine mi kaşık mama ekliyim