Mama

58 görüntüleme
Ş

Şeyda S.

18 Ağustos 2025 18:28
Bebeğim 3 ay 22 günlük sütüm çok azaldığı için mamaya başladım sma conford kullanıyorum suan memnunum aslında ama bulunması çok zor 400 gr var her yerde oda hemen bitiyor ve çok pahalı bu markaya benzer gaz ve kabızlık yapmayan önerisi olan var mı zaten bebeğim kabız olmaya ve gaz sorunu yaşamaya çok meyilli yeni yeni düzene giriyorken bozmak istemiyorum
E

Elif Ö.

18 Ağustos 2025 18:37
Golden goat kullanıyorum diğerlerine göre daha memnunum ama her mama illaki biraz yapıyor maalesef 🥹
E

Esra ..

18 Ağustos 2025 18:40
Kolik bebeğim için aptamil conformil kullanıyoruz bu mamaya geçtiğimden beri gaz sancıları hafifledi zaten gazlı ve kabız çocuklar için üretilmiş bir mama bakabilirsiniz
Ş

Şeyda S.

18 Ağustos 2025 18:50
Elif hanım eczanelerde satılıyor mu bilginiz var mı sadece internetten mi alabilirim
Ş

Şeyda S.

18 Ağustos 2025 18:51
Esra hanım aptamil çok şekerli diye duydum meme reddi yapabiliryomuş yaşadınız mı
Ç

Çiğdem Y.

18 Ağustos 2025 19:21
Aptamil conformil i kullandım belirli bir sure ve evet gaz vs sorunumuz biraz azalmisti. Sut alerjisi cikinca degistirdik. Conformil i eczaneden aliyorduk depodan getiriliyordu. Bulma konusunda cok sorun yasamamistik o donem. Seker konusunda da bir bilgim yok maalesef
Ş

Şeyda S.

18 Ağustos 2025 19:23
Teşekkür ederim Çiğdem hanım 🧡
E

Esra ..

18 Ağustos 2025 19:44
Tadı diğer mamalara göre daha şekersiz acımsı bi tadı var conformilin meme reddi yaşamadım çok şükür 4 mama değiştirdikten sonra bunda kaldık, eczanelerden alıyorum bende bulmakta sıkıntı yaşamadım ama paketleri çabuk bitiyor bununda 300 gr şeklinde

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir