Mama

87 görüntüleme
B

Büşra

16 Ağustos 2025 14:20
Bebeğime yanlışlıkla çok az 1-2 ml kadar bozuk mama içirdim bozuk olduğunu sonradan farkettim bişey olur mı sizce
A

Asel B.

16 Ağustos 2025 14:25
O kadardan bişey olmaz canım içini ferah tut uygulamayı yeni indirdim nerden anket yapcagmı bilmiyom banada bilen biri yorum yapsa sevinirim bebegim 8 aylık ek gıda olarak ne verirsem kabız gibi oluyor zeytın yagıda kullanıyorum katı gıdalara neden boyle oluyor anlamıyorum basına gelen var mı ne yapmam lazım
M

Melek T.

16 Ağustos 2025 16:38
Ek gıdadan sonra bir miktar su verin demişti bizim doktorumuz öyle yapıyorum, bazen yerken aralarda da veriyorum kabızlık sorunu olmuyor denemediyseniz öneririm
M

Melis N. K.

16 Ağustos 2025 16:46
İlk geçiş sürecinde bağırsaklar alışana kadar kabızlık yada sert kaka oluyor sonra vücut geçiş sürecini tamamlayıp normale dönüyor.Her gün kayısı verebilirsiniz çok rahatlatıyor .
Burcu K. .

Burcu K. ..

16 Ağustos 2025 17:20
Benim bebeğimde kabız oluyordu bu çok normal.ama sıvı alımını arttırın.zeytin yağını aç karnada 1 çay kaşığı kadar sade içirebilirsiniz.ben öyle yaptım.hemde su tüketimini çoğalttım düzeldi.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir