Mama

200 görüntüleme
S

Sudenur K. ..

20 Haziran 2025 06:06
Hocam merhaba oğlum doğduğu günden beri anne sütü ve mamayla besleniyor geceleri mama veriyorum 45 günlük olduk bugün aptamil mama gaz yaptı 1 hafta sma mama kullandık hem optiğro hem confoet ama sma da fışkırarak kısmalar yaşadık aptamilde yaşamıyoruz ama gaz yapıyor başka mama mı denemeliyiz yoksa gaz damlasımı kullanmalıyız
D

Derya

20 Haziran 2025 07:36
Aynılarını bende yaşadım şu an bebeğim 5 aylık hastanede sma verdikleri için evde onunla devam ettim ama fışkırır gibi burnundan bile kusmalar yaşadı daha sonra aptamil conformile geçtim kusması azaldı normal bebekler gibi fazlasını çıkarmaya başladı sadece tavsiyem aptamil conformil damla kullanmanı önermem masajlarla duş aldırarak ya da e bebekte satılan gaz kemeriyle hafifletebilirsin conformil baba gazını çıkarmasına da yardımcı olacak
B

Başak A.

20 Haziran 2025 08:16
Aptamil prosyneo kullanıyorum ben süt alerjisi şüphesiyle almıştık çok şükür alerji çıkmadı ama hala devam ediyorum. Hem fazla gaz yapmıyor hemde kusma yapmadı deneyebilirsiniz.
E

Elif K.

20 Haziran 2025 08:48
Bence başka mama deneyebilirsin her mama her çocuğa iyi gelmeyebilir..bizde 3.5 aylık olduk doğduğundan beri anne sütü+ hip kullanıyoruz ama şuan gaz ve hafif kusmaları oluyor bende sma yada Bebelac Gold denemeyi düşünüyorum..

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir