Mama

170 görüntüleme
A

Aslıhan D. ..

14 Haziran 2025 21:00
Merhabalar bebeğim 11 aylık gece yatmadan gece maması yapıyorum özel olarak ama gece en az 4 kere uyanıp mama almadan uyumuyor mamayı ne zaman bırakmalıyım? Akışkanlık haline gelmiş olabilir mi bilgisi olanlar destek olabilir mi lütfen ?
F

Fatma S. ..

14 Haziran 2025 21:11
Osman hoca 18. Aya kadar mamaya devam diyor. Bence alışkanlık sizdeki. 11 aylık bir bebek için 4 kere biraz fazla geldi bana.
H

Hatice Ö.

15 Haziran 2025 04:03
10 aylık ikizlerim var akşam 8 de 270-300 ml mama yapıyorum bazen hepsi bitiyor bazen 120 ml bırakıyorlar ona rağmen gece boyu kalkmazlar sabah 7 de uyanırlar sizin bebeginiz aç olduğu için kalkmıyor emin olun
A

Ayşe V. ..

15 Haziran 2025 16:26
Kızım 33 günlük meme reddi oldu hipp ve sma mama aldım ikisini de içmek istemiyor sütüm azaldı ne yapmaliyim
A

Aslı G.

16 Haziran 2025 09:04
Yanlış anlamayın lütfen amacım kıyaslama yapmak değil her bebek kendi içinde özeldir. Benim 2 çocuğumda mamayla büyüdü 4.aylarında gece tek beslenmeye başlamışlardı. Büyüğü 1 yaşına gelince onuda bırakmıştı, küçüğü de şuan 6 aylık olmak üzere gece mama içmeden 8 saate kadar uyuyabiliyor bazen. Sizin bebeğinizdeki alışkanlık olmuş. Emen bebek çabuk acıktığı için belki uyanabilir 1 2 kere ama mama içen bebek için çok fazla.
S

Sümeyye B.

16 Haziran 2025 09:12
Benim bebegim 11 aylık normalde emmek icin kalkardı son bir kac gündür emmek istemiyor mama icip uyuyo tekrar 1-2 kere normalde mamayı geceleri hic icmezdi her belki de bizimki de alışkanlık haline getirdi
Nur G.

Nur G.

16 Haziran 2025 09:23
Benim bebeğim de 14 aylık gündüz uyku için ve akşam yatarken olmak üzere 2 kez mama içiyor bence 4 kere kalkıyorsa 2 kere su vermeyi dene
C

Ceren T.

21 Haziran 2025 12:57
Benim de 1 yaşında gece 3-4 kez mamaya kalkıyor mama vermezsem kriz geçiriyor nasıl kescem gece beslenmesini bilmiyorum ya
M

Melike K.

21 Haziran 2025 13:04
Bence mama olarak düşünmeyin. Diş sancısından ötürü bakım istiyor olabilir. Osman hoca hep öyle diyor storylerde. Yani size ihtiyacı olduğu için bu kadar kalkıyordur açlıktan değil diye düşünüyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir