Mama

367 görüntüleme
B

Burcu E.

4 Haziran 2025 08:16
Hayırlı günler bebegım 1 aylık hem mama hem anne sütü alıyor ama çoğunlukla mama alıyo sorum şu mama olarak sma optıpro kullanıyoruz gecelerı sma ıyı geceler var acaba farkı nedır ıkı mama arasındakı
d

derya ö.

4 Haziran 2025 09:15
daha yoğun bir kıvama sahip olduğu için yavaş sindiriliyormuş ve daha uzun tok tutarmış
B

Burcu E.

4 Haziran 2025 22:31
Acaba doktora sormadan başlasak sıkıntı olur mu acaba
M

Melis Ö.

29 Haziran 2025 18:17
Ben de içeriğinde palm yağı olmayan mama arıyorum. Doktorumuz günümüzün gerçeği kabul etmek zorundasınız dedi. Fakat ben bebeğime 1-2kere vermek zorunda kaldığım mama ile devam etmek istemiyorum.
Y

Yasemin B.

2 Temmuz 2025 18:24
Palm yağı 200 derecenin üzerinde işlem görmediği sürece zararlı değil faydalı olduğunu okumuştum bir gıda mühendisinin sayfasında ne kadar doğru bilmiyorum. Bebek mamalarında bulunan palm yağı o derecede işlem görmediği için herhangi bir zararı yokmuş.
M

Melis Ö.

6 Temmuz 2025 14:33
Saflaştırma ısıl işlemle oluyor. 200derecenin altında kalması mümkün değil. Şu an golden goat1 ile devam ediyorum. Palm, nişasta ve eklenmiş şeker yok içeriğinde.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir