Maltana İçexek
107 görüntüleme

Tuğçe
20 Şubat 2026 17:52
Süt arttırmı için maltana adlı bir içecek var içen var mı cidden arttırıyor mu süt
A
Ayşe G.
20 Şubat 2026 18:39
Promastın maltını kullandım o arttırıyordu sizin dediğinizi kullanmadım, ama süt arttırmak için en etkili takviye solgarın b12li takviyesiydi bence, bu Maltlar çok şekerli aynı pekmezli su gibi, sonra kilo alımına sebep oluyorlar
T
Tuğba B. ..
20 Şubat 2026 20:13
Marketlerde satılan maltana ben çok faydasını gördüm ananaslı favorim

Tuğçe
20 Şubat 2026 20:15
Promastın maltını kullandım o arttırıyordu sizin dediğinizi kullanmadım, ama süt arttırmak için en etkili takviye solgarın b12li takviyesiydi bence, bu Maltlar çok şekerli aynı pekmezli su gibi, sonra kilo alımına sebep oluyorlar

Tuğçe
20 Şubat 2026 20:16
Marketlerde satılan maltana ben çok faydasını gördüm ananaslı favorim
T
Tuğba B. ..
20 Şubat 2026 20:19
Benim aldığım markette şeftali ve armut aromalısı vardı içtim ama bi artış olmadı bakalım nasıl etki edicek
G
Gökçin N.
20 Şubat 2026 20:29
Promaltın içinde çok şeker var, kilo alımına neden olabilir. Maltana bende çok süt artırıyor, şeftalili ya da ananas zero olanını alıyorum. Bir de şekersiz peja var favorim migrosta satılıyor. Bence süt artırıyor.

Tuğçe
20 Şubat 2026 20:48
E bebektekini bende içemedim çok şekerli pekmezi su gibi. Marketteki bende çok işe yaradı sizede bolbol süt olur inş

Tuğçe
20 Şubat 2026 20:49
Promaltın içinde çok şeker var, kilo alımına neden olabilir. Maltana bende çok süt artırıyor, şeftalili ya da ananas zero olanını alıyorum. Bir de şekersiz peja var favorim migrosta satılıyor. Bence süt artırıyor.