Makine ile Sağım Yapmak Sütü Azaltır mı?

167 görüntüleme
E

Emine Y. ..

17 Mart 2026 18:34
Kızım 3,5 aylık meme reddi yapıyor emzirmeye çalışıyorum ama yeterince emmiyor sürekli ağlıyor ben de elektrikli sağma makinesi ile sağıp biberonda veriyorum bu benim sütümü azaltır mı aranızda bu durumu yaşayan oldu mu acaba?
C

Cigdem K.

17 Mart 2026 18:45
Merhaba. Benim bebegim de ememiyordu etkili bi sekilde. Ben de sagip besledim. 11 aylik su an neredeyse ve cok sukur ki duzenli sagimla birlikte hic azalmadi hatta artti. Ancak duzenli sagmak sart. Baslarda 3-4 saat arayla sagdim. Artik gunde yalnizca 4 sagim yapiyorum yine de yeteri kadar cikiyor
İ

İnanç B.

17 Mart 2026 19:00
Sağım yapmak sütü artırır içiniz rahat olsun
Emel C.

Emel C.

17 Mart 2026 19:47
Sagim yapmak artırabilir belki ama dusuk ayarda sagim yaparsanız sütünüzü azaltabilir benim öyle olmuştu
R

Rabia

22 Mart 2026 15:35
Benim bebeğim de 4,5 aylık aynı şeyleri ben de 3. aya doğru yaşamaya başladım önceden uyurken emziriyordum ama şimdi göğsüme geldiğinde kendini çekiyor bazen ağlıyor bazen göğsümü ittiriyor bazen bir iki çekiyor bırakıyor. Sütüm böyle böyle fark etmeden azaldı maalesef sağımla arttırdım ve şimdi sağımla besliyorum bebeğimi. Emmesine nazaran daha fazla sütüm olduğunu hissediyorum. Şimdilik sağımla azaldığına şahit olmadım. Emseler ne güzel olur
Z

Zeynep A.

Premium Üye
30 Mart 2026 21:10
8 aydır sağımla besliyorum kızımı. Hiçbir azalma olmadı. Hatta ihtiyacından fazlası çıkıyor buzluğa bile koyuyorum. Hiç endişe etmeyin
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir