Makatına Yakın Bölgelerde Beyaz Uçlu Minik Minin Sivilceler Oluşmuş :(

124 görüntüleme
M

M B.

15 Temmuz 2026 13:56
Başına gelen var mı ne yapmalıyım geçirmek için
Esranur Y. .

Esranur Y. ..

15 Temmuz 2026 14:22
Benimde öyle inci gibi mi
S

Sema A. ..

15 Temmuz 2026 15:00
Pişikten oluyor onlar pişik kremi zaten kullanıyorsanız eger hakiki zeytinyağı sürebilirsiniz. Altını değişirken ara ara havalandirabilirsiniz.
M

M B.

15 Temmuz 2026 15:29
Esranur Yavuz
Benimde öyle inci gibi mi
Ay evet öyle tam olarak :(
M

M B.

15 Temmuz 2026 16:22
Sema Alemdar
Pişikten oluyor onlar pişik kremi zaten kullanıyorsanız eger hakiki zeytinyağı sürebilirsiniz. Altını değişirken ara ara havalandirabilirsiniz.
Kantaron sürüyordum ama ben de acaba yağlar mı yapıyor tıkıyor gözenekleri diye düşündüm
S

Sema A. ..

15 Temmuz 2026 16:25
Anlıyorum sizi benim bebegimde de oluyordu ara ara. Doktorumun tavsiyesini paylaştım sizinle. Pişik kremini ince tabaka halinde sürmemizi söylüyordu. Bide sivilceliyken ben yag sürüyordum ama sık sık her seferinde degil. Bazen bezde yapabiliyor değişiyordum o dönemlerde
S

Sema A. ..

15 Temmuz 2026 16:26
Uygulamanın yapay zekasına sordunuz mu o da osman hocanın tavsiyelerine gore soyluyor ya ona da bi sorun isterseniz
Esranur Y. .

Esranur Y. ..

15 Temmuz 2026 17:45
M Bal
Ay evet öyle tam olarak :(
Onlar mantar olabilir benim çocuğumda da çıkıyor çünkü günde bir defa mantar ilacı sürdüm iki güne geçti hemen pişik kremi ile falan geçmiyor ben travazol kullandım zararlı bir şey değil deneyin isterseniz
T

Tuba ..

Premium Üye
16 Temmuz 2026 11:49
Kantoron yağı bebeklerde cok önerilmiyo Zeyrinyağının da asidik oranı çok fazla olduğu için ilerleyen zamanlarda egzamaya sebep olabiliyor bebeğim yaklaşık 5 aylıkken makata yakın parlak küçük beyazımsı şeyler görmüştüm orijinal Hindistan cevizi yağı ve bir de antibiyotikli krem kullanmıştık kısa sürede toparlamıştı
M

M B.

16 Temmuz 2026 13:10
Tuba
Kantoron yağı bebeklerde cok önerilmiyo Zeyrinyağının da asidik oranı çok fazla olduğu için ilerleyen zamanlarda egzamaya sebep olabiliyor bebeğim yaklaşık 5 aylıkken makata yakın parlak küçük beyazımsı şeyler görmüştüm orijinal Hindistan cevizi yağı ve bir de antibiyotikli krem kullanmıştık kısa sürede toparlamıştı
Burda AI kantaron yağını önermişti kışın ishalli bir hastalık yaşamıştık 9-10 kere ishal yapıyordu kantaron ile çözülmüştü kızarmalar. Ama yaz için ağır geldiği kesin.. doktora gidip bir krem yazdırmak mantıklı olacak sanırım teşekkür ederim
M

M B.

16 Temmuz 2026 13:10
Sema Alemdar
Uygulamanın yapay zekasına sordunuz mu o da osman hocanın tavsiyelerine gore soyluyor ya ona da bi sorun isterseniz
Öyle yapayım en iyisi sağolun
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir