Makatına Yakın Bölgelerde Beyaz Uçlu Minik Minin Sivilceler Oluşmuş :(
124 görüntüleme
M
M B.
15 Temmuz 2026 13:56
Başına gelen var mı ne yapmalıyım geçirmek için

Esranur Y. ..
15 Temmuz 2026 14:22
Benimde öyle inci gibi mi
S
Sema A. ..
15 Temmuz 2026 15:00
Pişikten oluyor onlar pişik kremi zaten kullanıyorsanız eger hakiki zeytinyağı sürebilirsiniz. Altını değişirken ara ara havalandirabilirsiniz.
M
M B.
15 Temmuz 2026 15:29
Benimde öyle inci gibi mi
M
M B.
15 Temmuz 2026 16:22
Pişikten oluyor onlar pişik kremi zaten kullanıyorsanız eger hakiki zeytinyağı sürebilirsiniz. Altını değişirken ara ara havalandirabilirsiniz.
S
Sema A. ..
15 Temmuz 2026 16:25
Anlıyorum sizi benim bebegimde de oluyordu ara ara. Doktorumun tavsiyesini paylaştım sizinle. Pişik kremini ince tabaka halinde sürmemizi söylüyordu. Bide sivilceliyken ben yag sürüyordum ama sık sık her seferinde degil. Bazen bezde yapabiliyor değişiyordum o dönemlerde
S
Sema A. ..
15 Temmuz 2026 16:26
Uygulamanın yapay zekasına sordunuz mu o da osman hocanın tavsiyelerine gore soyluyor ya ona da bi sorun isterseniz

Esranur Y. ..
15 Temmuz 2026 17:45
Ay evet öyle tam olarak :(
T
Tuba ..
Premium Üye
16 Temmuz 2026 11:49
Kantoron yağı bebeklerde cok önerilmiyo Zeyrinyağının da asidik oranı çok fazla olduğu için ilerleyen zamanlarda egzamaya sebep olabiliyor bebeğim yaklaşık 5 aylıkken makata yakın parlak küçük beyazımsı şeyler görmüştüm orijinal Hindistan cevizi yağı ve bir de antibiyotikli krem kullanmıştık kısa sürede toparlamıştı
M
M B.
16 Temmuz 2026 13:10
Kantoron yağı bebeklerde cok önerilmiyo Zeyrinyağının da asidik oranı çok fazla olduğu için ilerleyen zamanlarda egzamaya sebep olabiliyor bebeğim yaklaşık 5 aylıkken makata yakın parlak küçük beyazımsı şeyler görmüştüm orijinal Hindistan cevizi yağı ve bir de antibiyotikli krem kullanmıştık kısa sürede toparlamıştı
M
M B.
16 Temmuz 2026 13:10
Uygulamanın yapay zekasına sordunuz mu o da osman hocanın tavsiyelerine gore soyluyor ya ona da bi sorun isterseniz
Yükleniyor...