Makat Tahrişi / Kaka Sorunu

86 görüntüleme
S

Saliha M.

16 Ağustos 2025 20:14
5 buçuk aylık bebek iki aydır kakasını yapamıyor zeytinyağı ve fitil kullandık ama bi düzelme olmadı kendi haline istediği zaman yapamıyor probiyotik kullandık iki şişe işe yaramadı çocuk genel cerrahına gittik makatta darlık yok dedi içi tahriş olmuştur diye anestol ve madecassol kremi bolca makatın içine sürmemi istedi çocuğuma her sürdüğümde nefesi içine kaçıyor acıyor ve beş dk kalmadan hemen kakasını yapıyor kendini çok sıkıyor yaparken sanırım canı acıyor yaptığım şey normal mi çok merak ediyorum teşekkürler
Fadile B.

Fadile B.

17 Ağustos 2025 05:49
Yani doktorunuz bu ilacı kullanmanız gerekiyor dediğinde maalesef kullanmak zorundasınız canı acıssa bile ama sırf kaka yapmıyor yapsın diye uğraşıyorsanız da bırakın kendiniz yapmasını bekleyin. Önemli olan kakasının kıvamı kakasının kıvamı kremsi kıvamındaysa her gün yapmasına da gerek yok Bir de bebekler şu an anne sütü mama içiyor şu an bu aylarda içtiği şeyin posası da o kadar çok yok ki
S

Saliha M.

17 Ağustos 2025 06:48
Kaka yapması için kullanmıyoruz kremi makat tahrişi için kullanıyoruz makat içindeki çatlak tahriş olduğu için kaka yapmıyor kendini sıkıyor acıdığı için ama krem kullandığımda ağrı hafiflediği için kendini salıyor ve kakasını yapabiliyor ama acıda çekiyor sonra rahatlıyor bu kremleri kullanmamda sakınca yoktur umarım
S

Saliha M.

17 Ağustos 2025 06:48
Kakası kopkoyu krem kıvamında
Rümeysa E. .

Rümeysa E. ..

17 Ağustos 2025 06:53
Bi kaç marka probiyotik kullandım ama pek işe yaramadı son olarak doktorumuzun bize aldırmış olduğu bir probiyotik var ve çok şükür işe yaradı sürekli kabız oluyordu kızım bu yüzden de makatta çatlak oluşmuştu kulak çöpüyle makat içine kadar bu kremlerden kullandık hala da her altını değiştirmemde sürüyorum tekrar çatlamaması için. Probiyotik ismi kaleidon isterseniz siz de araştırın deneyin ona göre doktorunuza danışarak
A

Aslı O. D.

17 Ağustos 2025 06:54
Hematen ve anestol kullandık kulak çubuğu ile bizde çatlak vardı gaz çıkarırken bile ağlıyordur 6-7 gün kalasısını yapamıyordu 3 aylıkken başladı bu bir ay dulcosoft kullandık günde iki tatlı kaşığı en az bir ay kullanmanız gerekiyor dendi kullandık sonra günde bire düştük ilacı sonra kestik 3 günde bir yumuşak şekilde kendisi yapabiliyor . Bu ilacı da bir düşünün doktorunuza sorun.
S

Saliha M.

17 Ağustos 2025 07:00
Çok teşekkür ederim hepinize bu kremler işe yarıyor demekki herkes yaşıyor bunu normalmiş tamam onu çok merak etmiştim bilmeden kullanıyorum sanmıştım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir