Makat Darlığı Olabilir Mi.?
169 görüntüleme
P
Pınar Z.
28 Nisan 2026 10:24
Bebeğim 11 aylık. Ne yese ıkındığında kakaya çıkarken aşırı zorlanıyor ve çok ağlıyor. Ek gıdaya geçtiğimizden beri böyle. Kolik bebek demişlerdi. Halâ etkisi olabilir mi. En ufak taneli bir şey yese böyle oluyor. Kaka formu kına gibi okadar ıkınmaya rağmen. Şaşırıyorum. Bu durumu yaşayan var mı.
G
Gülcan Ş.
28 Nisan 2026 11:00
Bizde boyleyız yaa cidden yoruldum gastroenterolojiye gittik makatta yara var denildi ilaç kullandık lavma fitil kullandık iyileşti ek gıdaya devam edelim dedım yine aynı suan 10 aylık gram düzelme yok dün su banyosu yaptırdım geceler sancılı ve zorlu gecıyor
P
Pınar Z.
28 Nisan 2026 11:04
Bizde boyleyız yaa cidden yoruldum gastroenterolojiye gittik makatta yara var denildi ilaç kullandık lavma fitil kullandık iyileşti ek gıdaya devam edelim dedım yine aynı suan 10 aylık gram düzelme yok dün su banyosu yaptırdım geceler sancılı ve zorlu gecıyor
G
Gülcan Ş.
28 Nisan 2026 11:08
Bizimde geceler aşırı zor ve sizin dediğiniz gibi. Bugün çocuk cerrahisine randevu aldım doktor görüşünü burdada paylaşacağım belki fikirden yola çıkılır birine lazım olur. Her kakada çığlık kıyamet ağlıyoruz ve bakıyorum az yapmış ama kına gibi. Desem ki kaskatı yapıyor öylede değil. Bakalım ne çıkacak sonuç. Bende çok yoruldum:(
P
Pınar Z.
9 Mayıs 2026 18:22
Gastroenteroloji bölümüne gideceğiz. Hiç bir şey çözüm olmuyor. İnşallah bu gideceğimiz yer sorunu bulur. Çocuk cerrahisi teşhis koyamadı. Detaylı araştırma yapacaklar. Psikolojimiz bitik artık
Yükleniyor...