Makat Çatlağı
309 görüntüleme
Ş
Şeyma ..
17 Ağustos 2026 23:25
Bebeğim 19 aylık son 4 aydır kakasını 3 güne bir yapıyor Buda zorlama yaptırıyor tabi ki sürekli makat çatlağı bar doktora gittim krem verdi çatlak için bide yaparken sür uyuşsun die onu sürmek zaten mümkün değil kısacası işe yaramadı makat çatlağına en iyi ne gelir kabızlını önleyecek em iyi ilac nedir

Sibel Y.
18 Ağustos 2026 04:23
Ilık su ile güne başlayın erik ve kayısı marmelatı sabahları bir yemek kaşığı verin yemeklerinde karbonhidrat agırlıklı beslenmeyi bırakın abur cubur kesinlikle vermeyin yoğurt kefir gün içerisinde sık sık öğünlerin yanında verin özellikle meyve tüketimine dikkat edin krem sürdürmüyor bebekler ama o kremler sayesinde makat çatlağı geriliyor yoksa ilerisi için sıkıntı
G
Gülcan Ş.
18 Ağustos 2026 05:49
Benim kızımda da var 14 aylık günde 3 kez su banyosu anestol ve bastrol kremlerini her alt degısımınde elime eldıven takıp içe doğru sürmeye çalışıyorum çünkü bizde ki çatlak içe doğru dışına da sürüp bezini kapatıyorum hemen geçmiyor bizim tedavimizin 12. Günündeyi ayrıca miralax diye bir ilaç var doktorunuzla konuşun uygun görürse kullanın sabahları aç tok fark etmiyor yarım çay bardağı elma suyun içine bir tatlı kaşığı atıp karıştırıp içiriyorum günlük su tüketimine çok önem veriyorum tam buğday unu kıymalı makarna kıymalı şehriye çorbası veriyorum ama henüz pilavla tanışmadı makarna ve şehriyeyi de yeni yeni az veriyorum makat çatlağı olunca ne incir ne gün kurusu nede zeytinyağı bizim büyük tuvaletimizi yapmamıza artık yardmcı olmadı çünkü sürekli bir kısır döngüye girdik

Ayşe V. ..
25 Ağustos 2026 17:29
Bizimki yenidoganken olmuştu 3 kremi karıştırıp sürüyordum kantoron yağı veya zeytin yağı altını değiştirirken spreye koyup sıksaniz iyi gelebilir Cennet hurması armut da kabızlığa iyi geliyor
H
H. N.
27 Ağustos 2026 12:40
Sıcak suda oturtma yapın en iyisi bence o. Kuvetine koyuyorum oyuncak da veriyorum o oynarken suda da oturmuş oluyor günde 1 kere imkan varsa 2 kere yapilabilir
Yükleniyor...