Makat Çatlağı

151 görüntüleme
T

Tuğba Ö.

7 Aralık 2025 10:12
Kızım bir buçuk aylık olduğundan beri makatında çatlak var madecasol ve fito kullandık ama hala geçmedi dört aylık oldu çatlak büyüdü bu yüzden gaz yaparken hep ağlıyor ne yapmalıyım
M

Mervenur Ç. ..

7 Aralık 2025 10:54
Bildiğimkadarıyla kronik çatlaklarda kremler işe yaramıyor detaylı bir tedavi sürecine girmelisiniz ve makatta darlık varmı baktırmalısınız darlık veya yapışıklık oluncda zorlanıyor bebekler
N

Nesrin ..

7 Aralık 2025 11:30
Aynı şekilde benim oğlumda da vardı sağlık ocağından bir krem verdi bir kere sürdüm geçti normalde kullanmadığım pişik kremleri kalmadı sağlık ocağında doktor bir krem verdi bir kere sürdüm ikinci defa sürmedim bile geçti
T

Tuğba Ö.

7 Aralık 2025 11:31
Krem neydi
N

Nesrin ..

8 Aralık 2025 11:36
Stafine H krem isterseniz doktora tekrar sorun doktor bana sadece kızarınca sür dedi
T

Tuğba Ö.

8 Aralık 2025 11:39
Siz pişikten bahsediyorsunuz bizde çatlak var
Z

Zehra İ. ..

9 Aralık 2025 08:45
Makat darlığı olabilir çocuk cerrahisine gidin benim kızımda da bir kere kan geldi çatlaktan dolayı şuan makat darlığı ile ilgili tedavi görüyor
A

Ayla K.

9 Aralık 2025 13:09
Tuğba hanım merhaba benim de oğlumun makatında çatlak var kakasını yaparken kendini çok zorluyordu bu yüzden çatlamış doktorumuz öyle demişti ve bana fito krem ve anestol krem yazdı iki kremi de karıştırıp aynı anda sür demişti günde bir kere sürüyorum şuan çok şükür daha iyi
Edanur Ç.

Edanur Ç.

9 Aralık 2025 19:06
Canım bizde yaşıyoruz makat çatlağı.doktor fitil verdi fitille düzeldi. Hem içte hemde dışta vardı. Bir de fitilin krem hali var. İç çatlağı fitil ile düzeldi dış çatlağı da kremiyle. Adı proctolog. Ama muhakkak çocuk cerrahisine götür

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir