Makat Çatlağı
84 görüntüleme
Y
Yeliz Y.
11 Ağustos 2025 18:52
Bebeğim 5 gündür kabız ve bugün doktor makat çatlağı oluştuğunu söyledi. Daha önce bu durumu yaşayan var mı neler yapmalıyız çok tedirginim ilerlerse diye
P
Pelin T.
11 Ağustos 2025 19:45
Merhaba, bizim de başımıza geldi ve doktorumuz fito krem verdi ve onun reçete ettiği şekilde kullandık ve geçti. Kabız olmaması için de ek gıdada dikkatli oluyoruz ve bir problemimiz yok
Y
Yeliz Y.
11 Ağustos 2025 19:59
Kısa sürede mi iyileşti peki? Yetişkinlerdeki gibi ağrılı bir süreç miydi sizinki
A
Ayşe N. Y. ..
12 Ağustos 2025 08:03
Bizim başımıza geldi Yeliz Hanım. Genel olarak huzursuz bir çocuk olduğu için ne kadar sıkıntı yarattı bilemiyorum ama doktorun verdiği kremleri düzenli kullanınca kısa sürede geçti. Yine ara ara oluyor o yüzden kremleri genelde yanımda taşıyorum. Size tavsiyem kabiz olduğu dönemler de dikkat edin makat çatlagina. Bazı bebekler çatlaktan dolayı da tuvaletini yapmaya korkuyor
Y
Yeliz Y.
12 Ağustos 2025 08:18
Teşekkür ederim Ayşe Nur Hanım ben de kremleri hep yanımda taşıyayım o halde ne olur ne olmaz diye

Remziye A.
12 Ağustos 2025 20:06
Peki tuvaletini yaptigi vakit gazla mı fışkırtarak mi dışarıya atıyor tam izah edemedim farkındayım
Y
Yeliz Y.
12 Ağustos 2025 20:11
Normalde gazla yapıyordu ancak bu 5 gün hiç yapmadı ve çok ıkınarak yaptı o yüzden yırtılmış bu ıkınarak yapmasında gaz ve fışkırtma olmuyor

Remziye A.
12 Ağustos 2025 20:37
Benim oğlumda da ikinarak yapıyor ve gazla fışkırtarak çıkarıyor acaba dedim makat çatlağı olabilir mi
Y
Yeliz Y.
12 Ağustos 2025 20:46
Bakınca anlamak zor olabiliyor doktora danışmakta fayda var. Muayene sırasında doktor göstermeye çalıştı ama fark edemedim.