Makat Çatlağı

84 görüntüleme
Y

Yeliz Y.

11 Ağustos 2025 18:52
Bebeğim 5 gündür kabız ve bugün doktor makat çatlağı oluştuğunu söyledi. Daha önce bu durumu yaşayan var mı neler yapmalıyız çok tedirginim ilerlerse diye
P

Pelin T.

11 Ağustos 2025 19:45
Merhaba, bizim de başımıza geldi ve doktorumuz fito krem verdi ve onun reçete ettiği şekilde kullandık ve geçti. Kabız olmaması için de ek gıdada dikkatli oluyoruz ve bir problemimiz yok
Y

Yeliz Y.

11 Ağustos 2025 19:59
Kısa sürede mi iyileşti peki? Yetişkinlerdeki gibi ağrılı bir süreç miydi sizinki
A

Ayşe N. Y. ..

12 Ağustos 2025 08:03
Bizim başımıza geldi Yeliz Hanım. Genel olarak huzursuz bir çocuk olduğu için ne kadar sıkıntı yarattı bilemiyorum ama doktorun verdiği kremleri düzenli kullanınca kısa sürede geçti. Yine ara ara oluyor o yüzden kremleri genelde yanımda taşıyorum. Size tavsiyem kabiz olduğu dönemler de dikkat edin makat çatlagina. Bazı bebekler çatlaktan dolayı da tuvaletini yapmaya korkuyor
Y

Yeliz Y.

12 Ağustos 2025 08:18
Teşekkür ederim Ayşe Nur Hanım ben de kremleri hep yanımda taşıyayım o halde ne olur ne olmaz diye
Remziye A.

Remziye A.

12 Ağustos 2025 20:06
Peki tuvaletini yaptigi vakit gazla mı fışkırtarak mi dışarıya atıyor tam izah edemedim farkındayım
Y

Yeliz Y.

12 Ağustos 2025 20:11
Normalde gazla yapıyordu ancak bu 5 gün hiç yapmadı ve çok ıkınarak yaptı o yüzden yırtılmış bu ıkınarak yapmasında gaz ve fışkırtma olmuyor
Remziye A.

Remziye A.

12 Ağustos 2025 20:37
Benim oğlumda da ikinarak yapıyor ve gazla fışkırtarak çıkarıyor acaba dedim makat çatlağı olabilir mi
Y

Yeliz Y.

12 Ağustos 2025 20:46
Bakınca anlamak zor olabiliyor doktora danışmakta fayda var. Muayene sırasında doktor göstermeye çalıştı ama fark edemedim.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir