🙏🙏🙏lütfennn

149 görüntüleme
Melike B. .

Melike B. ..

Premium Üye
22 Nisan 2026 23:39
Oğlum 15 aylık ve bir kaç hafta önce ısırma olayımız vardı onu unuttuk ama bugün en basidinden bir arkadaşımıza gittik orada oğluma hiçbirşey yapmamalarına rağmen çocuğun yüzünü çizgi ve bir kaç kez de üstüne üstüme gitti başka birşeyler yönlendiriyorum ama yine gidip çizmek istiyor ve evde de bazen hayır dediğimde bunu yapıyor ve artık ciddi bir şekilde bu durum beni üzüyor bütün gün zarar vermesin diye kucağımdan indirmedim lütfen neden böyle olur yaşayan var mı yada başka neler yapmalıyım kısa ve net cevaplar veriyorum ama olmuyor :(
K

Kader E.

22 Nisan 2026 23:59
Çok normal sen tepkımı koru yanlış olduğu ılla anlıcak benım oğlum o zamanlar da öyleydi ama yanlış bırseyde kızardım hayır boyleolmaz gıbı
Melike B. .

Melike B. ..

Premium Üye
23 Nisan 2026 00:03
Kader Eriş
Çok normal sen tepkımı koru yanlış olduğu ılla anlıcak benım oğlum o zamanlar da öyleydi ama yanlış bırseyde kızardım hayır boyleolmaz gıbı
Peki ne kadar sürdü daha sonra geçti dimi çok fazla yorulduğumu hissediyorum bu durumdan
K

Kader E.

23 Nisan 2026 12:46
kızdığımı anlıyorum bazen dınlıyor ama bırazda bızden kaynaklı ben uzun vermezken babası verıyor böyle olunca çocuk sınırları ıhlal edıyor ama sus eşyalarımı oynamıyor artık çok nadır alır kızdım mı bırakır asa kaldırmadım çok kırıldı ama kaldırıp gerı kousam metak edıp yıne yapıcaktı oyuna cevırdı hatta bır ara aşıp koşuyordu Bızde peşinden koşmamız için
M

Melike g.

23 Nisan 2026 13:40
Normal gibi geldi bana benim büyük kızım da sürekli çizer yolardı çocukların yüzünü büyüdükçe unuttu
Melike B. .

Melike B. ..

Premium Üye
23 Nisan 2026 13:40
Melike g
Normal gibi geldi bana benim büyük kızım da sürekli çizer yolardı çocukların yüzünü büyüdükçe unuttu
İnşallah bizde unuturuz
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir