Lütfen Yardın

140 görüntüleme
G

Gamze Ç.

27 Mart 2026 12:41
Arkadaşlar 67 günlük bebeğim var 21 Ocak doğumlu doğduğu günden beridir yağmur yağıyor sarılıktı İdrar yolu enfeksiyonuydu hastaneye giderken hiç Bebek arabasına binmedi desem yeri Şimdi de dışarı çıkmaya çok korkuyorum durduramazsam diye zaten gaz problemi olan bir çocuk evde hiç durmuyor değil ki Dışarıda nasıl durduracağım diye çok stres oluyorum ama evde de kendi psikolojimi bozdum iyice sürekli ağlıyorum ne yapacağımı bilmiyorum bu çocuk ne zaman sakinleşecek ne zaman dışarı çıkacağız var mı başına gelen
F

Feyza G.

27 Mart 2026 12:46
Benim bebeğim de aynı şekilde şu an 4 aylık oldu ama dışarıda hala kaos yaşıyoruz. Evde perişan olacağıma dışarıda perişan olurum hiç değilse hava değişikliği olur mantığındayım. Çünkü ev bir süre sonra üstünüze gelmeye başlıyor daha çok tetikleniyorsunuz. Denemeden bilemezsiniz. En kötü ne olur geri dönersiniz adım atın derim :)
Buse Ç.

Buse Ç.

27 Mart 2026 12:47
Bebek arabasına koydugunuzda ağlıyor durmuyor mu tam anlayamadım ama ben de yaşıyorum bazen kanguru denediniz mi çıkarken?
G

Gamze Ç.

27 Mart 2026 12:48

Buse Çakar

Bebek arabasına koydugunuzda ağlıyor durmuyor mu tam anlayamadım ama ben de yaşıyorum bazen kanguru denediniz mi çıkarken?

Kanguruyu doktor önermedi sling alın dedi aldık durmadı bebek arabasında da durmuyor sürekli kucak istiyor evde de öyle herkes bu zamanları özleyeceksin diyor ama hiç sanmıyorum hiç mutlu değilim
Buse Ç.

Buse Ç.

27 Mart 2026 12:53
Ben de önce sling aldım fakat oğlum hiç durmuyor el ayak aşırı hareketli sling hiç güven vermedigi için kanguru aldım evden çıkmak zulüm ama kanguru da uyuyor uyuduktan sonra arabaya koyuyorum araba hareketliyken uyuyor. 3.5 aylığız biz kucağımdan asla inmiyor benimki de ama yenidoğan bebek gördüğümde bile içim cız ediyor ne çabuk büyüdü diye. Şuan inanılmaz yorgunuz evet bazen çok bunaliyoruz ama bu kadar minik olduğu günleri özleyeceğiz bencede :)
G

Gülşah S.

27 Mart 2026 12:56
Merhaba ben evde bebek arabasına koymıştum alıştırma yapmak için öyle deneyebilirsiniz belki
G

Gamze Ç.

27 Mart 2026 12:58
Yani bilmiyorum bir çocuk sürekli ağlar mı ya yemin ederim bunaldım iyice markete bile gidemiyorum evdeki koltuğa yapıştım resmen
M

M.ş

27 Mart 2026 13:04

Gamze Çelik

Yani bilmiyorum bir çocuk sürekli ağlar mı ya yemin ederim bunaldım iyice markete bile gidemiyorum evdeki koltuğa yapıştım resmen

Bende aynı 4 ay olduk koltuğa izim çıktı 😂😂
S

Seval Y.

27 Mart 2026 13:12
Ahhh benimkide hic durmazdı, etinden et kopariyor gibi ağlardı. Ama alıştı, inanın zamanla alışıyor. Yavaş yavaş çıkın, önce ağlasada yakın cevrenizde dolanin 15 dk gb. Kucağa alin tekrar koyun vs. Mama kullanıyor ise bir mama yapıp kafeye oturup arabada mama yedirin o da bayagi oyalıyor. Ve oyuncaklar ben oyuncak gosterdim belli süre.. böyle böyle alıştı. Zamanla çevreye ilgilisi arttıkça oturmaya basladikca daha kolaylaşacak. Ama sonrada başka sorunlar oluyor uyku problemleri dis vs. Her gün kendimi teselli ediyorum artik bu da geçecek bunlar bunlar geçti diye

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir