Lütfen Yardımmmm!!!

97 görüntüleme
İ

İpek U.

4 Nisan 2026 01:53
Arkadaşlar bebeğim kendi yatağında bir türlü uyumuyor eşimle benim aramda yatıyor kendi yatağına koyuyorum anında uyanıyor.. emerek uyuyordu sabahları anlıyorum ama bari gece derin uykuya daldığında kendi yatağında yatsın istiyorum bunu yaşamış bir anne yok mu bana bilgi verin lütfen :(
Ö

Özge O.

4 Nisan 2026 02:00
Yatağa koyarken ellerini hemen üstünden çekme Pış pışla Bşrdr yatak içinde zaman geçirmesine izin ver gündüzleri
İ

İpek U.

4 Nisan 2026 02:01
Bunları denedim maalesef.. olmuyor bi anda ayaklarıyla vurmaya başlayıp gülüyor
D

Dilek P.

4 Nisan 2026 02:43
Bebeğiniz ne kadarlık iki yaşına kadar çok normal anne kokusuna çok ihtiyaç duyuyorlar güvenli bağlanma için iki yaşına kadar Sizinle yatması gerekiyor
S

Seda K. G. ..

4 Nisan 2026 02:53
bebeğim 18 aylık, kendi uykuya dalmayı yeni öğrendi. ama bu benim tercihimdi. ben malesef o küçücük ağlamaları da kabullenemeyerek kucağımda uyuttum hep. Yeni yeni öğreniyor kendi yatmayı daha çok yolun başındayız bu konuda. küçükse çok mayışıkken beşiğe bırakacağız orda uykuya dalmayı öğrenecek. ağlayınca alıp sakinleştiricez mayışınca tekrar beşiğe. başlarda zor olur, ağlıyor çünkü (alıp mutlaka sakinleştirin ağlatarak öğrenilmiş çaresizlik satan uyku eğitimlerinden uzak durun ne olur). ama öğrenirse de siz de bebiş de çok rahat edersiniz, inşallah 🙏🏻

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir