Lütfen Yardım Lütfen

145 görüntüleme
B

Beyzanur T.

28 Şubat 2026 18:41
Merhabalar, bebeğim 34 haftalık doğdu şuanda 4.5 aylık. Meme reddi yaşıyoruz bir aydır sağıp süt veriyorum. Artık biberonu da kabul etmiyor. 5 kilo 800 gram 120 ml içiyor arada ama gün içerisinde 80-90 ı geçmiyor. Hem içmek istiyor hem biberonla mücadele veriyor. Bittikten sonra güzelce gazını çıkarıyor. Asla sağına ve soluna kucağımda yatmıyor. Uyutmaya çalışırken daha çok yapıyorum. Sürekli ağlama kalkmaya çalışmaya ne yapacağım bilmiyorum. Lütfen yardımcı olur musunuz?

Teşekkürler.
M

Meliha T.

28 Şubat 2026 18:51
Boynunuza oyuncak kolye takarak ve sessiz kapalı bir ortamda beslemeyi deneyin emzirme örtüsü kullanabilirsiniz uykuluyken beslemeye çalışın ama en önemlisi bu durumu yaşadığınızdan dolayı streslenmeyin çünkü direkt hissediyorlar ve daha fazla red yapmaya sebep oluyor sabır isteyen bir süreç maalesef çok çok olmazsa bir emzirme danışmanı ile görüşmenizi tavsiye ederim
B

Beyzanur T.

28 Şubat 2026 18:53
Çok stres yapıyorum inanılmaz hem de çok yoruldum. İster istemez hissediyor fakat bir kaç gündür kabullendim yemiyorsa zorlamıyorum bırakıyorum. Sağa sola yatamamasının sebebi ne acaba uyutmamı istiyor bu yüzden onu da yapamıyorum
B

Beyzanur T.

28 Şubat 2026 18:54
Bir de benimle yedirirken göz teması kurmuyor hep sağda solda
M

Merve

28 Şubat 2026 18:56
Bende yaşadım o atakları ayaga kalkardim kucagimda sallaya sallaya beyaz gürültü ile atlattım ay cok zordu
M

Merve

28 Şubat 2026 18:56
O şekilde emziriyordum
B

Beyzanur T.

28 Şubat 2026 18:58
Emzirmeyi o kadar özledim ki maalesef beceremedim sağarak veriyorum maalesef
İ

İpek K. ..

28 Şubat 2026 19:29
Yatarak emzirmeyi denediniz mi tavsiyemdir kesinlikle
B

Beyzanur T.

28 Şubat 2026 19:32

İpek Karakaş

Yatarak emzirmeyi denediniz mi tavsiyemdir kesinlikle

Denedim emzirme danışmanından da destek aldım maalesef emmiyor emmeyi geçtim biberon da istemiyor
İ

İpek K. ..

28 Şubat 2026 19:33
Uykuluyken denediniz mi ben o aylarda bir süre o şekilde emzirebilmiştim uykuluyken ve yatarak
B

Beyzanur T.

28 Şubat 2026 19:35
Evet uyukulu gece emiyordu silikon kullanıyordum hatta maalesef yine de emmedi
İ

İpek K. ..

28 Şubat 2026 19:41
Çok üzüldüm ama pes etmemenizi dilerim çünkü hepsi geçici süreçler. Doktorumuz hiçbir şekilde beslenmeyi kabul etmeyen bebeklerde mutlaka idrar bakılmasını söylüyor idrar yolu enfeksiyonu olma ihtimaline karşı belki böyle bir şey geçiriyorsunuzdur
S

Sebahat Ç.

1 Mart 2026 09:03
Benim kızımda üçüncü aydan beri doğru düzgün emmiyor şuanda dört buçuk aylık olmak üzere hala aynı uykudan uyanınca emiyor bide geceleri emzirebiliyorm onun haricinde uyanıkken gün içinde emmiyor doktor bizede mama önerdi kilosu çok kötü değil ama destek olur diye ben mama vermek istemiyorum o yüzden en kötü emmezse enjektörle veriyorum umarım tez zamanda geçer bu haller yorucu ama pes etmeyin
G

G. Ç.

1 Mart 2026 09:28
Benim bebeğimde de aynı durum vardı beslenme reddi yaşadık 5 aylık olacak biz ama tam sizin yaşadığınız dönemde bu sıkıntıyı yaşadık 3 hafta falan sürdü bu durum şimdi tam anlamıyla düzelmiş değil ama o zamana göre çok daha iyi biberon görünce ağlayıp geriliyor almıyordu şimdi atlattık gibi çok şükür bizde meme reddi yaşadık sağımla besliyorum bende maalesef bu durumda çok üzüyordm gerçi hala çok üzüyorum o kadar zor ki sağımla beslemek çok yıpratıcı ama çok şükür sütümüz var yinede Allah kolaylık versin hepimize inşallah sağlıcakla büyütelim.
M

Melike D.

2 Mart 2026 00:16
Benim bebeğim de 4 aylık diş çıkarma süreçleri ve atak zamanları üst üste geldi benim bebeğim de kucağımda uyanıkken içmiyor bende

Altını açıp altı havalanırken koltukta düz sırt üstü yatarken içiriyorum o zaman içiyor. Sizde deneyin isterseniz.
B

Beyzanur T.

2 Mart 2026 00:17

Melike Demir

Benim bebeğim de 4 aylık diş çıkarma süreçleri ve atak zamanları üst üste geldi benim bebeğim de kucağımda uyanıkken içmiyor bende

Altını açıp altı havalanırken koltukta düz sırt üstü yatarken içiriyorum o zaman içiyor. Sizde deneyin isterseniz.

Deneyeyim kaç ml içiyor peki kilosu kaç

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir