Lütfen Yardım Edin Osman Hocam 😥

108 görüntüleme
M

Mürüvvet U.

22 Haziran 2025 07:56
9 aylık bebeğim bir anda 1 saat içinde 4 kere fışkırarak kustu acile gittik röntgen çektiler gaz var yarın ishale dönecek gibi dediler probiyotik zinco ve motis verdiler ertesi sabah ishal başladı hiç bir şey yedirip içiremiyoruz benide emmeyi bıraktı mamada almıyor ek gıda istemiyor akşam halsiz düştü acile gittik serum taktılar bu süreçte çok az çişli bezi vardı antibiyotik başlandı resmen eridi oğlum hala bir şey yedirip içiremiyorum gece uykuda içirirdim mama ve beni emerdi bugün onuda yapmadı ne yapacağım ben çocuğum ne sıvı gıda alabiliyor nede katı yardım edin yatış mı verilmesi gerekiyor takviye için evde ne yapacağımı şaşırdım 😥😥 8.600 dü kilo
Osman G.

Osman G.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı

22 Haziran 2025 08:08
Açıkçası durumunuzu ayrıntılı değerlendirerek konuşmak lazım fakat bebeğiniz midesinde bir besin tutamıyorsa bu durumda yatırılması gündeme gelebilir. Bunu siz muayeneden doktorunuzun söylemesi gerekir. Eğer bebeğiniz besleniyor ve idrar yapmaya devam ediyorsa hastanede yatmanız kağıt üzerinde gerekmez gibi durur.
M

Mürüvvet U.

22 Haziran 2025 08:22
Günde 2 idrar var hocam sadece 1 kere yapıyor beze ishal de devam ediyor sadece hiç bir şey yiyip içmemesi beni korkutuyor crp 8 çıktı gaitada her alanda 12 13 lökosit 4 5 eritrosit görüldü yazıyor
M

Mürüvvet U.

22 Haziran 2025 08:23
Keşke sizin yaşadığınız şehirde yaşasaydık hemen size getirmek isterdim 😥

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir