Lütfen Yardım Bronşit Başlangıcı mı
137 görüntüleme
Ş
Şeyma U.
16 Mart 2026 05:51
4 aylık oğlum 4 günden beri şiddetli öksürük nefes alıp verirken hırıltı ve burun tıkanıklığı var artık iştahsız ve huzursuzluk yaptığı için acile götürdük AZİTROL VE CORTAİR reçete edildi bronşit başlangıcı dendi osman hoca izlediğim videolarında bronşit antibiyotikle geçmez geçse de sonra daha kötü tekrarlar demesinden korktuğum için henüz bir ilaç kullandırmadım ne yapmalıyım? Reçete edilen ilaçlar gerçekten gerekli olabilir mi durumuma faydası olur mu?
H
Hatice
16 Mart 2026 06:15
Burun temızliği yapın muhakkak aklınız çok karıştıysa güvendiğiniz çocuk doktoruyla hemen görüşün derım bebeğiniz küçük henüz bu kararı muayene eden doktorların vermesi gerekır

Betül ..
16 Mart 2026 08:36
Cortair krump öksürükler de doktor kızıma yazmıştı işe yaramıştı.Ama mümkünse Buhara kattığınız ilaçları kompresörlü buhar makinesi ile verin ilacı daha iyi süzdürdüğü için.Taşınabilir kablosuz olanlar sf için iyi ilacı süzdürmediği için tedavi yarım kalıyor olabilir

Emel C.
16 Mart 2026 09:52
Aynı şikayetlerle gittik geçen gün bogaz enfeksiyonu dedi antibiyotik cortair ventolin veriyorum azda olsa duzelme var ama yarın çocuk doktoruna gpturucem içim rahat eder en azından imkanınız varsa sizde bi gidin bence daha çok küçük bebeginiz
Yükleniyor...