Lütfen Yardım

187 görüntüleme
G

Gülçin S.

11 Temmuz 2026 23:27
Bebeğim ishal ve çok şiddetli pişik oldu. poposuna asla dokındurtmuyor.

Hamezinc truzovol stefain kremi karıştırdık ama banamısın demiyor napabilirim. Kantoron yağı daha kötü yaptı

Lütfen yardım edin bize napabilirim ?
Hatice C. .

Hatice C. ..

11 Temmuz 2026 23:44
Yikayip kurulayip bir iki gün açıkta birakin biraz toparlasin kabuk baglasin o zaman kremleri sürün cocugun altina da çişini gecirmeyecek bi örtü serin beklemekten baska bi yol yok her tuvalet sonrasi yika kurula hava aldir
T

Tuba S. D. ..

12 Temmuz 2026 00:31
Sudocrem iyi geldi benim kıza. Her pişikte kullandım. Geçmiş olsun.
A

Arzu.G

12 Temmuz 2026 01:20
Zeytinyağı ve Fito krem denemediyseniz bı deneyin .Benzer durumda bunlar fayda etmişti bize bir de kantaron yağı
Yeter A.

Yeter A.

12 Temmuz 2026 01:59
Hametan sarırkengı kullanyrm cok ıyı gelıyor.
H

Hatice A.

12 Temmuz 2026 04:22
Travazol uzun süre kullanılmaz, içeriği sebebiyle deride incelme yapabiliyor.

Şiddetli pisliklerde, deri açılmasında oksizinc %40 içeren kremi kullanabilirsiniz
G

Gülcan Ş.

12 Temmuz 2026 05:29
Yıkayıp kurutup açık bırakıp hava aldırmak gerekiyor bu tür inatcı yaralara çok krem fayda edemıyor zeytinyağı kantorn yagı gibi asid içeren yağlardan uzak durmanızı tavsiye ederim çünkü işinizi çok zorlaştırır kremleri karıştırıp kullanmaktansa yıkayıp kurutup 10 dakika açık bırakıp bezini takarken dönüşümlü kremler kullanmak daha çok faydasını görürsünüz
G

Gülçin S.

12 Temmuz 2026 20:14
Çok teşekkür ederim bol bol açık açık bıraktık düne göre iyiyiz. Allah razı olsun sizlrrden 💜
K

Kübra İ. Y.

Premium Üye
12 Temmuz 2026 21:02
Hamazinc kullanın
K

Kübra İ. Y.

Premium Üye
12 Temmuz 2026 21:03
Eczane dışında da bence kantaron vs bebeklere uygun değil pişik kremi olarak da penaten veya Mustela öneririm
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir