Lütfen Yardım

104 görüntüleme
N

Nisa B. ..

11 Ocak 2026 18:16
40 günlük bebeğim gazlı bir bebek ama gaz damlası ve probiyotik damla kullanıyoruz son 5 gündür ne gündüz ne gece asla uyumuyor çocuk da bende perişan olduk sadece emerken max 5 dk uyursa uyuyor gerisi yok masaj beyaz gürültü vb denedim ama fayda yok zaten sürekli kucakta uyuyan bir bebekti gece de gündüz de yatağına alıştırmaya çalışıyordum ama inat ediyordu sürekli yatağa koyunca uyanıyordu ama şimdi kucağımda da uyumuyor acaba yatağa alıştırmaya çalışırken mi uykusu bozuldu bilmiyorum doktora gitmeli miyim lütfen yardım edin
E

Eda T.

11 Ocak 2026 18:23
Nisa hanım merhaba, benim oğlum da çok gazlıydı hep ıkınma sesleriyle uyurdu uyusa bile 3. Ayda tamamen geçti .Sadece bildiğim kadarıyla kolikte olabilir ama çişli bez sayısı nasıl? Ben doyduğunu düşünüyordum oğlumun ama bir kaç kere mama teklif etmiştim açlıktan da uyumayabilir diye
N

Nisa B. ..

11 Ocak 2026 18:27
24 saatte 7 8 bez alıyorum doğduğunu düşünüyorum ama uykusu böyle giderse kilo verir diye korkuyorum sadece emerken max 5 dk kestirir gibi uyuyor geri kalkıyor
C

Cennet �.

11 Ocak 2026 18:41
İki gündür aralıksız aynı şekildeyse bence bir doktora danışın benim oğlumda öyleydi 40 günlük şu an. Bugün hastaneye getirdim enfeksiyon çıktı yatış verdiler😔
S

Selin E.

11 Ocak 2026 18:42
Mama veriyor musunuz bazen mamalarda çok gaz yapıyor
S

Selin E.

11 Ocak 2026 18:42
Benim kızımda 3 aya kadar çok gazlıydı ağlarken katılıyordu.has zeytinyağı içiriyordum sindirime yardımcı olması için
Fatma A. U.

Fatma A. U.

11 Ocak 2026 18:44
YouTube de kolik bebekler için kolik adlı şarkılar var onları dinletin ve kimyon kullandım ben hep halada kullanıyorum okadar zor bir dönem ki Allah kolaylık versin
A

Ayşegül Ü.

11 Ocak 2026 18:48
Karnına ılık havlu veya kiraz çekirdeği kemeri koyun, bol bol masaj yapın, karnında sertlik şişlik var mı kontrol edin, gaz o dönemlerde pik yapıyor, oğlumun aşırı gazı vardı. Hiçbir damla,ilaç, yağ kesin çözüm değil. Biagaia tavsiye ederim, bağırsak gelişimini hızlandırıyor dolayısıyla gaz sorunundan daha kısa sürede kurtuluyorsunuz. I love you masajı ve bisiklet masajı yapın. Yaptıkça gazı azalacaktır.
F

Fazilet A.

11 Ocak 2026 20:38
Bir mama verin eğer ağlaması durmuyorsa gaz veya başka bir sebeptir , bizde de 3 gün ağladı geceleri gaz sandık herşeyi yaptık 4. Gün mama verdim sustu uyudu çocuk . Doymuyormuş
N

Nisa B. ..

11 Ocak 2026 22:29
Meme reddinden dolayı sütümü sağıp biberonla veriyorum 120 ml içiyor 2 saatte bir doydugunu düşünüyorum şarkılar masaj hepsini denedim ama gazı çıksa da rahatlamıyor şimdi de hırıltılı solunum başladı burnunu temizledik ama geçmiyor
A

AlKö

11 Ocak 2026 22:33
Nisa hanım bende sizin gibi sütümü sağıp verdim 40 günlük bebek nasıl doymaz mümkün değil dedim çok direndim ama mama verdim sonunda ve uyudu sizin 120 ml den daha fazla sütünüz geliyorsa fazlasını sağıp verin bebeğiniz ağzını kapatıp istemediğini söyler size doydum der diyene kadar devam

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir