Lütfen Yardım

85 görüntüleme
G

Gizemm

18 Aralık 2025 07:10
Bebeğim 9 aylık sadece püre yemek istiyor pirinç unuyla irmikle yapılan püre dışında birşey yemiyor yumurta alerjisi süt ürünlerine alerjisi olduğu için de birşey veremiyorum artık sütüm yok diyecek kadar azaldı çorba yapıyorum onlarıda içmiyoru mamayı kabul etmiyor yaptığım pürelerin içine mama eklersem birşey olur mu
Merve K.

Merve K.

18 Aralık 2025 07:14
Aynı sorunu bende yaşadım mama içmiyordu çiçi bebe mamanın içine koyup yedirdim bir süre sonra emzirdim emzirdikce süt çoğalıyor belki yemediği için strese girmiş olabilirsin eğer yemezse zorlama tiksinmesin acıkınca kendileri yemek istiyor yada balkonda parka yedirebilirsin ben böyle atlatım
G

Gizemm

18 Aralık 2025 07:16
@Merve Kaya kızım hiç emmiyor hep sağarak verdim sütümü biberonla cici bebede sevmiyor
Merve K.

Merve K.

18 Aralık 2025 07:19
Aynı şekil oğlum biberon kabul etmedi hiç belki sürekli memeni gösterip emer yada silikon göğüs ucu ile de emzire bilirsin eline meyve verebilirsin ben çok üstelemedim acıkınca yapışıyorlar genelde sende strese girip sütünü azaltma canım ıhlamur içirebilirsin
Merve K.

Merve K.

18 Aralık 2025 07:20
Cici bebe tabakta ez mama tabağa dök kaşık ile yedir olmadı
C

Cennet C.

18 Aralık 2025 23:01
Kaşık mamaları var ya onları denediniz mi?pürelerin içine ondan koyabilirsiniz.
Ayça K. A.

Ayça K. A.

Hemşire

18 Aralık 2025 23:13
Bebeğinize cici bebe vermek yerine 5 küp şeker yedirseniz aynı şekeri basmış olursunuz bünyesine. Asla hazır bebek bisküvisi kullanmayın. Blender kullandınız mı hiç genelde o nedenle besin reddi oluyor. Meyveleri cam rende ile ezerek deneyin. Tatlı patates deneyin tadım sürecine geri dönmeniz gerekecek bir yerde bir yanlışlık olduğu kesin. Bu şekilde çözemezsiniz Bir beslenme danışmanlığı alabilirsiniz. Sevgiler

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir