Lütfen Görün Hocam
177 görüntüleme
A
Ayşe S.
8 Temmuz 2025 20:35
Hocam yanıtlarsanız çok sevinirim. Çünkü psikolojik olarak çok kötü bir durumdayım sizden gelecek herhangi bir cevap beni azda olsa rahatlatıcak biliyorum. Bebeğim 11 ay 16 günlük (ERKEK BEBEK) D.K 3098 gram, D.B 49 B.Ç 35 cm. Dün çocuk doktoruna götürdük rahatsız olduğu için kilosunun 9 kilo olduğunu bu aylarda en az 10 kilo olabileceğini ama 1 kilo eksik olduğunu söyledi. Boy içinde 71 cm dedi ve normal şartlarda 76 civarı olması gerektiğini ve bunun ciddi bir sorun olduğunu dile getirdi. Kilosu için kilo boy kadar önemli değil dedi ama bebeğim herşeyi yiyen bir bebek değil yaptığım çoğu şeyi yemiyor. Boy olarakta çok sıkıntı dediği için morelim çok bozuldu. Argivit şurubu verdi ve onu kullanmamı söyledi. Gece uykusu da etki eder dedi. Bebeğim doğduğu günden beri geceleri çok sık uyanan bir bebek. Tavsiyeniz çok, çok önemli benim için hocam…
G
Gizem K. K.
8 Temmuz 2025 21:07
Benim de bebeğim aynı şekilde sizin gibi kız bebek dk 2850 yoğun bakımda kaldı 2500 olmuştu 2 günlükken boyu da 48 cm di şuan 11 aylık olacak ve 7400 belki 7500 boyuda 68 ya da 65 hep iki şekilde çıkıyor çünkü infatini mama yazıldi özel 3 aydır hala aynı kilo ve boyda asla kilo almıyor seçici bir bebek zorla olsa herşey yediriyorum yine de almıyor kilo gastroya tekrar götürecegim bir suru test yapıldı ama temiz çıktı Vitaminleri bile yuksek ama kilo almıyor çok üzülüyorum
G
Gizem K. K.
8 Temmuz 2025 21:09
Benim bebeğimde çok sık uyaniyor ve mama istiyor sürekli hala bile bu aralarda aglamalı uyanmalar başladı
E
Elif G.
10 Temmuz 2025 13:48
Moraliniz hiç bozulmasın bence 11 aylik bir bebeğin 9 kilo olması gayet normal bir durum benim kız 3 ay hiç kilo almadi 300 gr verdi ama asla sorun olacak birsey değil zaten bir yaş civarı aşırı iştahsız oluyor bebekler boy ise genetik olabilir yani