Lütfen Görün Devam Sütüyle Kaşık Maması Yapılması Aynı Kaloriyi Sağlar mı?
153 görüntüleme
A
Aslıhan G. Ç.
7 Ağustos 2025 04:28
Biberon içiremiyorum anne sütü azaldı kilomuz geride 11 aylık 7250

Melike G. P.
7 Ağustos 2025 05:35
Devam sütünü bilmiyorum ama anne sütü ile mama hazırlayabilirsiniz. Ben kızımda kullanıyorum. İrmik, anne sütü ve meyve püresi gibi. Sağım yapıyor musunuz bilmiyorum ama sütünüzün artmasına da yardımcı olabilir diye düşünüyorum.
A
Aslıhan G. Ç.
7 Ağustos 2025 05:47
Sütüm yeterli gelmiyor ve kilo aldırmıyor sürekli kilo kayvediyodiruz o yüzden mama desteği yapmamı söyledi doktor
A
Aslıhan G. Ç.
7 Ağustos 2025 08:49
….
Ş
Şeyda B.
7 Ağustos 2025 08:59
9.aydan sonra öğün şeklinde katı gıda yemesini tavsiye ediyorlar o yüzden gece uyumadan önce besleyin hatta gece de kalkın emzirin hem sütünüz de artar önüne sevdiği yiyeceklerden koyun arada kaşıkla siz yedirin oyun gibi birde kalorisi yüksek besinler yedirmeye özen gösterin Avakado ceviz zeytinyağı yumurta kuzu ciğeri tahin gibi öğünlerden önce sıvı şeyler içirmeyin hatta yemeklerin yanında da içirmeyin midesini sıvıyla doldurmasın parka bahçeye çıkarıp çevresinde çocuklarla yedirebilirsiniz bide sizin dışınızda birisi yedirmeye çalışsın
A
Aslıhan G. Ç.
7 Ağustos 2025 09:00
Emin olun onları zaten yediriyorum ama yaramıyor nedense
Ş
Şeyda B.
7 Ağustos 2025 09:06
O zaman bağırsak emilim problemi vs aklıma geliyor ishal yada kabızlık durumu var mı yada kusma şikayeti
A
Aslıhan G. Ç.
7 Ağustos 2025 13:47
Hayır hasta olmadığı zamanlarda böyle bi
Şikayetimiz yok keyfi
Gayet terinde
Şikayetimiz yok keyfi
Gayet terinde
İ
İlayda B. Ö.
7 Ağustos 2025 14:49
Toz mamayı normal biberonda hazırlayın bi kaba dökün üzerinede bebek yulafı yada arı mama ekleyin ve kıvamı yenilecek kıvam olana kadar su eklemeye devam edin kilo alacaktır
A
Aslıhan G. Ç.
9 Ağustos 2025 20:45
Lütfen görün Osman hocam