Lütfen Görün

180 görüntüleme
G

Gizem ..

13 Ocak 2026 19:32
19 aylık oğlum yürüyor herhangi bir sorun yok ama ara ara parmak uçlarında yürüyor . Bu herzaman olmuyor bazen bu şekilde yapıyor. Neden olabilir ? Yada nasıl unutturabilirim
Merve K.

Merve K.

13 Ocak 2026 19:33
Bence bunda bir sorun yok kızım 2 yaşında canı isteyince öyle yürüyor sonra normale dönüyor. Muhtemelen keyfi yapıyordur annesi zamanla bırakır
B

Burcu ..

13 Ocak 2026 19:34
Genelde yürütec kullanan bebekler de bu durum görülmekte.yine de çocuk doktorunun görmesinde fayda var.en sağlıklı yorumu o yapacaktır.
B

Burcu T.

13 Ocak 2026 19:34
Eğer şüphelendiğim şey otizim belirtisi ise parmak ucunda yürümek bunun için tek başına yeterli değil ara ara olduğunu söylüyorsunuz 19 aylık bir çocuk için bu bir oyun enerji asimi da olabilir sizinle göz teması ismine yanıt vermesi gibi durumları da var olduğunu düşünüyorsanız erken yol almak için doktorunuza başvurmalısınız
G

Gizem ..

13 Ocak 2026 19:35
Zıp zıp kullanmıştık. Bir süre bu şekilde olmuştu sonra geçmişti ve yine oldu bende tedirgin oldum biraz
M

Maksuda A. ..

13 Ocak 2026 19:36
Merhabalar, benim kızım şuan 21 aylık, 1 yaşında yürümüştü, yürümeye başladığında hep öyle yapardı, 2ay gibi sürmüştür, sonra kendisi bıraktı
G

Gizem ..

13 Ocak 2026 19:37
Göz teması var ismine yanıt da veriyor yani otizm belirtisi yok sadece bunu nasıl unutturabilirim bilmiyorum acıkcası
M

Maksuda A. ..

13 Ocak 2026 19:38
Genelde yürüteç kullanan bebeklerde oluyor, bende kullanmıştım,
M

Maksuda A. ..

13 Ocak 2026 19:40
yürüteci kaldırdım ortadan sonra kendisi bıraktı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir